4 * camping Zuid-Frankrijk

4 * camping Zuid-Frankrijk

Middelgrote camping midden in de natuur in Zuid-Frankrijk aan de Côte d'Azur.

Ver van alle lawaai van de kust, rustig in een fraaie heuvelachtige omgeving, omgeven door het Estérel-gebergte en toch op slechts 7 km van de stranden van Fréjus en St. Raphaël. Ook Cannes en St. Tropez liggen niet ver weg. Deze 4 sterrencamping is dus een perfect vertrekpunt om deze veelzijdige regio in Zuid-Frankrijk te ontdekken.

De Faciliteiten

Alles voor onze gasten

Camping La Bastiane heeft alle faciliteiten om aan de verwachtingen van een 4 sterrencamping te voldoen. Al ruim 45 jaar werken wij er op onze camping in Zuid-Frankrijk jaar in jaar uit aan, om zowel het aantal voorzieningen als de kwaliteit ervan te verbeteren. En dat alles om jou de perfecte vakantie te kunnen laten beleven.

Meer informatie

Toegankelijkheid voor personen met beperkte mobiliteit

Een rustige vakantie

Omdat al onze gasten een aangenaam en stressvrij verblijf verdienen, zet La Bastiane zich in voor een inclusieve omgeving voor iedereen, ook voor personen met beperkte mobiliteit.

Meer informatie

Ver van alle lawaai van de kust en genietend van het prachtige natuurreservaat, is Yelloh!Village La Bastiane een rustpunt voor een échte gezinsvakantie. Prachtig gelegen naast het Massif de l’Estérel, op slechts 7 km van de stranden van Fréjus en St Raphaël, tussen Cannes en St Tropez. De camping is het perfecte vertrekpunt om de verrassende regio van de Côte d’Azur en de Provence te ontdekken.

Zoeken Beschikbaarheid