4 * camping Zuid-Frankrijk

4 * camping Zuid-Frankrijk

Middelgrote camping midden in de natuur in Zuid-Frankrijk aan de Côte d'Azur.

Ver van alle lawaai van de kust, rustig in een fraaie heuvelachtige omgeving, omgeven door het Estérel-gebergte en toch op slechts 7 km van de stranden van Fréjus en St. Raphaël. Ook Cannes en St. Tropez liggen niet ver weg. Deze 4 sterrencamping is dus een perfect vertrekpunt om deze veelzijdige regio in Zuid-Frankrijk te ontdekken.

Het Familie Gevoel

Welkom op camping La Bastiane

Voor een heerlijke, relaxte en compleet verzorgde vakantie ben je bij camping La Bastiane aan het juiste adres. Ons gekwalificeerde en gemotiveerde team staat dagelijks goedgemutst en met een grote glimlach voor je klaar. De animatie medewerkers zorgen voor originele activiteiten in de zomermaanden voor het hele gezin. De accommodaties zijn van prima kwaliteit en comfortabel ingericht en de services op de camping zijn van hoog niveau. En het restaurant biedt voor iedereen in het gezin iets passends. Op camping La Bastiane is echt alles aanwezig voor een fantastische vakantie en dat in een altijd gezellige en ontspannen sfeer.

Meer informatie

De Faciliteiten

Alles voor onze gasten

Camping La Bastiane heeft alle faciliteiten om aan de verwachtingen van een 4 sterrencamping te voldoen. Al ruim 45 jaar werken wij er op onze camping in Zuid-Frankrijk jaar in jaar uit aan, om zowel het aantal voorzieningen als de kwaliteit ervan te verbeteren. En dat alles om jou de perfecte vakantie te kunnen laten beleven.

Meer informatie

De Diensten

Vakantie zoals jij het wenst

Op camping La Bastiane bieden we uitgebreid spectrum aan diensten en services, waarmee je jouw vakantie kunt invullen zoals jij het wilt. Van vooraf opgemaakte bedden tot een een reeds gereserveerd diner in ons restaurant. Jij viert vakantie, wij zorgen voor de rest. Dat is nog eens een luxe!

Meer informatie

Plattegrond van de camping

Een camping van overzichtelijk formaat

Ontdek de camping dankzij ons 360° panoramisch uitzicht, onze plattegrond van iedere verschillende wijk van de camping, inclusief nummering, of middels een virtuele tour met "Street View". Kom alvast even in de wereld van kamperen… In het hart van de ongerepte natuur waar je volop kunt genieten van de rust en het landschap.

Meer informatie

Mediagalerij

Foto's en video's van de camping

Niets beter dan foto’s en video’s te bekijken om de sfeer te ontdekken die op 4 sterrencamping La Bastiane heerst! Een beeld zegt nog steeds meer dan 1000 woorden... Zie hier wat je kunt verwachten tijdens je verblijf bij ons. Een familiecamping waar iedereen het naar z'n zin heeft en lacht. Een droombestemming om onvergetelijke herinneringen te maken, met z'n tweeën, het gezin of met vrienden.

Meer informatie

Ver van alle lawaai van de kust en genietend van het prachtige natuurreservaat, is Yelloh!Village La Bastiane een rustpunt voor een échte gezinsvakantie. Prachtig gelegen naast het Massif de l’Estérel, op slechts 7 km van de stranden van Fréjus en St Raphaël, tussen Cannes en St Tropez. De camping is het perfecte vertrekpunt om de verrassende regio van de Côte d’Azur en de Provence te ontdekken.

Zoeken Beschikbaarheid