Toegankelijkheid voor personen met beperkte mobiliteit

Toegankelijkheid voor personen met beperkte mobiliteit

Een rustige vakantie

Omdat al onze gasten een aangenaam en stressvrij verblijf verdienen, zet La Bastiane zich in voor een inclusieve omgeving voor iedereen, ook voor personen met beperkte mobiliteit.

DE BASTIANE TOEGANKELIJK VOOR IEDEREEN!

DE BASTIANE TOEGANKELIJK VOOR IEDEREEN!

Wij zijn ons ervan bewust dat toegankelijkheid essentieel is voor iedereen om met een gerust hart van een vakantie te kunnen genieten. Daarom hebben wij maatregelen genomen om onze camping zo toegankelijk mogelijk te maken voor het welzijn van onze gasten.

Onze camping beschikt over brede, vlakke paden en wegen die een gemakkelijke verplaatsing mogelijk maken voor rolstoelen en mensen die slecht ter been zijn. We hebben ook parkeerplaatsen in de buurt van de accommodatie en de woonruimtes. Gelieve bij uw reservering uw wensen aan te geven.

Er is een ruime accommodatie beschikbaar voor rolstoelgebruikers. Deze accommodatie is uitgerust met een helling om gemakkelijk toegang te krijgen tot het schaduwrijke terras waar onze gasten tijdens het seizoen kunnen genieten van gezellige momenten. Bredere deuropeningen, een aangepaste badkamer met inloopdouche en steungreep en een drempelvrije leefruimte zijn ook aanwezig om een gemakkelijke circulatie mogelijk te maken.

Ontdek onze Handi cottage *** voor 4 personen, vanaf 68€ per nacht.

Aangepaste infrastructuren :

Aangepaste infrastructuren

La Bastiane biedt ook aangepaste sanitaire voorzieningen voor personen met beperkte mobiliteit, zoals toiletten en douches met steungrepen en verlaagde wastafels.
Ook de gemeenschappelijke ruimten van de camping, zoals het restaurant, de bar, het zwembad en de receptie zijn toegankelijk.

De nieuwe waterzone, die bijna 2.000 m² beslaat, is toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit dankzij een aangepaste rolstoel. De ideale gelegenheid om zich te koesteren in de zon op het onderwaterstrand.

Het hele team van La Bastiane is blij deze faciliteiten te kunnen aanbieden aan personen met beperkte mobiliteit en we zullen blijven werken aan de verbetering van de toegankelijkheid van onze camping.
Aarzel niet om contact met ons op te nemen als u specifieke toegankelijkheidsvereisten hebt.


BEZOEK DE REGIO IN ALLE RUST 

De Var is een populaire bestemming voor zijn fijne zandstranden, historische steden en schilderachtige bergen en biedt een breed scala aan activiteiten om u te helpen genieten van de charmes van de regio.
Hieronder vindt u enkele voorbeelden van activiteiten die toegankelijk zijn voor personen met beperkte mobiliteit.

1. Het eiland Porquerolles :

Porquerolles

Het eiland Porquerolles is een juweel in de Middellandse Zee dat alle reizigers een unieke ervaring biedt. Het eiland ligt voor de kust van de Var, op enkele kilometers van de stad Hyères. Het wordt gekenmerkt door zijn fijne zandstranden, kristalhelder water en weelderige vegetatie.

Voor mensen met beperkte mobiliteit biedt het eiland Porquerolles vele mogelijkheden om van de natuurlijke omgeving te genieten. De stranden van het eiland, zoals Plage d’Argent en Plage de la Courtade, zijn speciaal toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Ook de wandelingen langs de kust zijn toegankelijk en bieden een prachtig uitzicht op de Middellandse Zeekust.

Naast de stranden en kustpaden biedt het eiland Porquerolles ook activiteiten voor mensen met beperkte mobiliteit. Rondleidingen over het eiland zijn rolstoelvriendelijk, met routes die speciaal zijn afgestemd op de behoeften van bezoekers met beperkte mobiliteit.

Het eiland Porquerolles is een ideale bestemming om te genieten van de schoonheid van de Middellandse Zee.

2. Het Basis Natuur François LEOTARD

Met zijn 400 meter fijn zand en turquoise water is de Handiplage van de Base Nature François Léotard in Fréjus een ideale plek voor mensen met beperkte mobiliteit. Toegang tot het strand is mogelijk dankzij een pad dat een gemakkelijke verplaatsing over het zand mogelijk maakt. Bovendien zijn er negen parkeerplaatsen gereserveerd voor mensen met een handicap in de buurt van het strand.

Eenmaal op het strand kunt u gebruik maken van een speciaal ontworpen strandmat waarmee u zich in een rolstoel over het zand kunt verplaatsen. Er zijn ook aangepaste strandstoelen te huur.

Geopend van begin juni tot half september.

3. Het Malpey wandelroute

Het Malpey wandelroute

Het wandelpad Malpey in Saint-Raphaël is een rondwandeling van 1200 meter met een adembenemend uitzicht over de streek.

Het is gemakkelijk toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit dankzij aangepaste hellingen en loopbruggen die een gemakkelijke toegang tot het begin van het pad mogelijk maken, zonder obstakels of moeilijkheden. Voor slechtzienden zijn langs de route informatieborden in braille beschikbaar.

De route is ook uitgerust met rustbanken zodat u regelmatig kunt pauzeren terwijl u geniet van het prachtige uitzicht op de omringende bergen.

Het wandelpad Le Malpey is ideaal voor een echte ontspannende en escapistische ervaring.

 

Annulerings Verzekering

EN SAVOIR PLUS

De Diensten

EN SAVOIR PLUS

Zoeken Beschikbaarheid