5-Sterren Camping in de Var

5-Sterren Camping in de Var

Een camping van menselijke grote te midden van de natuur.

Ver van alle lawaai van de kust en genietend van het prachtige natuurreservaat, Yelloh!Village La Bastiane biedt u een authentieke en familiale vakantie-ervaring. Ideaal gesitueerd naast het berggebied l'Estérel, op 7km van de stranden van Fréjus en St Raphaël, tussen Cannes en St Tropez. De camping is het perfecte vertrekpunt om de regio te ontdekken.

Een Familie Gevoel

Welkom in La Bastiane

Zoekt u een authentieke vakantie, activiteiten voor iedereen, makkelijk en direct contact? Twijfel niet, u bent hier thuis! Een gekwalificeerd en gemotiveerd team is 7/7 tot uw beschikking, een dynamisch animatieteam dat in de zomer activiteiten organiseert speciaal voor u en uw familie, een heerlijk restaurant die uw smaakpupillen en die van uw familie versteld zal doen staan. Een lach en een goed humeur. Alles is er , vergezeld door een gezellige en ontspannen sfeer.

Meer informartie

De Faciliteiten

Geld speelt geen rol

In het respect van onze beleving van een vijfsterren familie camping, la Bastiane beschikt over verschillende faciliteiten om te kunnen voldoen aan uw wensen. Een vijfsterren camping in de Var, die sinds meer dan 45 jaar, z’n diversiteit en de hoeveelheid aan verblijfplaatsen jaar naar jaar blijft verbeteren.

Meer informartie

De Diensten

Opties aangepast aan uw wensen

Personaliseer uw verblijf zoals u wenst. U kunt kiezen voor verschillende opties: van de eindschoonmaak tot halfpension. U kan verschillende opties kiezen. Zorg dat u van ieder moment kan genieten zonder zich zorgen te maken over de dagelijkse zorgen, dat is wat wij luxe noemen!

Meer informartie

Overzicht van de Camping

Een camping van overzichtelijk formaat

Ontdek de camping dankzij ons 360° panoramisch uitzicht, onze plattegrond van iedere verschillende wijk van de camping, inclusief nummering, of middels een virtuele tour met "Street View". Waan u vast even in de wereld van kamperen… In het hart van de ongerepte natuur kunt u volop genieten van de rust en het landschap.

Meer informartie

Galerij

Ontdek onze foto- en mediagalerij

Niets beter dan foto’s en video’s om de sfeer te ontdekken die hier heerst! Aanschouw hier wat u kunt verwachten tijdens uw verblijf op La Bastiane. Een familiecamping waar iedereen plezier heeft en lacht. Een droombestemming om onvergetelijke herinneringen te creëren.

Meer informartie

Ver van alle lawaai van de kust en genietend van het prachtige natuurreservaat, Yelloh!Village La Bastiane biedt u een authentieke en familiale vakantie-ervaring. Ideaal gesitueerd naast het berggebied l’Estérel, op 7km van de stranden van Fréjus en St Raphaël, tussen Cannes en St Tropez. De camping is het perfecte vertrekpunt om de regio te ontdekken.

 

Zoeken Beschikbaarheid