De Faciliteiten

De Faciliteiten

Geld speelt geen rol

In het respect van onze beleving van een vijfsterren familie camping, la Bastiane beschikt over verschillende faciliteiten om te kunnen voldoen aan uw wensen. Een vijfsterren camping in de Var, die sinds meer dan 45 jaar, z’n diversiteit en de hoeveelheid aan verblijfplaatsen jaar naar jaar blijft verbeteren.

Speelse en sportieve infrastructuren

Tijdens uw vakantie op La Bastiane, u zult toegang hebben tot talrijke aangepaste faciliteiten. Voor de sport mensen, u kunt bij de receptie tennisrackets, voetballen of basketballen lenen.

 • Speeltuinen voor kinderen van 18 maanden tot 3 jaar en van 3 tot 8 jaar.
 • Kidsclub, een opblaaskasteel en een groot speeltoetsel
 • Fitnesspark met meer dan 5 toestellen om weer in vorm te komen of te blijven.
 • Pingpong tafels en een tennisterrein ( twee halve banen)
 • Een terrein waar u verschillende sporten kan spelen ( volleybal, badminton, voetbal)
 • Een zwemparadijs 250 m2 aan verwarmde baden buiten het hoogseizoen
 • Een schaduwrijke en verlichte jeu de boules terrein.

Sanitaire en wasruimte van de camping

Altijd bezig met uw gemak op onze camping. Camping La Bastiane heeft drie verwarmde sanitaire gebouwen voor u ter beschikking, 24/24 open en worden de hele dag onderhouden door ons schoonmaak team.

 • Het eerste, blok A, is gesitueerd bij de ingang van het zwembad en beschikt over douche cabines, wastafels en WC’s. Er is ook een cabine voor minder valide mensen tot uw beschikking.
 • Het tweede, blok B, gesitueerd langs de hoofdweg, bestaat uit douche cabines, wastafels, WC’s en haardrogers. Een groot gedeelte is speciaal ingericht voor kinderen met ruimtes om uw kind te verschonen, kleine WC’s en wastafels.
 • Het derde blok, blok C, gesitueerd in het achterste deel van de camping, bestaat uit WC’s en wastafels en een cabine voor minder valide personen. In dit blok vindt u ook een plek om uw afwas te doen en de wasmachines en drogers. Deze werken met muntjes die te koop zijn bij de receptie.
 • Chemische toiletten : hier kunt uw chemisch afval kwijt. Het bevindt zich buiten Blok C.

Bâtiment Sanitaire Camping 5* Yelloh Village


Servicepunt voor Camping-Car

Om te kunnen voldoen aan een steeds grotere vraag van de reizigers die met een Camping Car reizen, hebben wij een Campingcar service aan het begin van de camping gerealiseerd, tegenover blok B. U kunt hier uw gebruikte water kwijt in de grond. Vervolgens hebben wij een drinkwater punt dat u kan gebruiken om de watervoorraad bij te vullen. U krijgt dit allemaal gratis als u een nacht op onze camping verblijft. Voor toeristen die alleen van de service gebruik willen maken, zal 8 euro gefactureerd worden. U kunt er alleen gebruik van maken tijdens de openingstijden van de receptie.

Emplacement Camping Car


 

Accommodaties

Meer informartie

Restauratie

Meer informartie

Zoeken Beschikbaarheid