Overzicht van de Camping

Overzicht van de Camping

Een camping van overzichtelijk formaat

Ontdek de camping dankzij ons 360° panoramisch uitzicht, onze plattegrond van iedere verschillende wijk van de camping, inclusief nummering, of middels een virtuele tour met "Street View". Waan u vast even in de wereld van kamperen… In het hart van de ongerepte natuur kunt u volop genieten van de rust en het landschap.

Plattegrond

Visualiseer de omgeving van de 5* camping Yelloh! Village La Bastiane, gelegen in het hart van een ongerept natuurgebied van ongeveer 3 hectare met wel 180 plaatsen. Een relatief vlak terrein waar alles te voet wordt gedaan. Met bomen omzoomde en schaduwrijke paden, bevindt de Agora, het hart van de camping waar alles gebeurt, zich bij de ingang van de camping. De ideale plek voor het delen van gezellige momenten. Dus wees welkom op één van de mooiste campings in de Var.

 

plan du camping par quartier

Kent u de camping en wilt u specifieke plaats boeken? Kies dan voor de optie voorkeursplaats voor €30. Deze optie garandeert u een verblijf op de plek die u  zelf heeft uitgekozen! Raadpleeg hiervoor de genummerde plattegrond van de camping en reserveer met een gerust hart uw vakantie.

Plan camping

Virtueel bezoek en 360° zicht 



 

Camping Street View

Met deze video die gefilmd is in “Street View” modus kunt u een bezoekje aan de camping brengen alsof u er zelf rondloopt! Waan u vast even in de vakantiesferen.

 

Accommodaties

Meer informartie

Zoeken Beschikbaarheid