Annuleringsverzekering

Reserveer uw volgende zomervakantie op voorhand en geniet van alle voordelen van de Vroegboekkorting promo-10%, beschikbaarheid van locaties, gemakkelijke betaling (3 x gratis), boekings activiteiten en on-site bezoeken…
Omdat het krijgen van Ahead is de garantie van een succesvol verblijf, de bastiae stelt u voor het afsluiten van een annulering en onderbreking van het verblijf verzekering;  Dus neem geen Risico’s en laat (R) verzekerd!
Onze partner “Campez Couvert -Gritchen Affinity” is toegewijd aan het geheel of een deel van het verblijf van onze vakantiegangers te vergoeden (zie algemene voorwaarden van verzekering). Een probleem? Een onvoorziene een? U dient de camping op de hoogte te stellen van uw terugtrekking bij het voorkomen van een evenement dat uw vertrek per post of per post verhindert. U bent gedekt in geval van annulering of onderbreking van het verblijf als het verlies is voorzien onder de algemene voorwaarden en als u de verzekeraar binnen 48 uur om alle nodige informatie en ondersteunende documenten te verstrekken.
assurance annualtion

 

Abonnementstarieven
CAMPEZ COUVERT
2018

 

_Verhuur Contract
3€ / dag

 

_Camping Contract
15€ / Verblijf

Beschikbaarheid & Tarieven
nacht