Aanbiedingen

Aanbiedingen

Ontdek onze speciale aanbiedingen, tips en arrangementen. Om optimaal te profiteren van uw verblijf aan de Franse Rivièra en uw vakantiewoning te boeken voor de beste prijs: korting, voordeel, all-inclusive formule ... u kiest!

FlexY Aanbod

Niet bindend aanbod

In deze onzekere periode waarin het verlangen om te ontsnappen groeit, is het essentieel geworden om jezelf een luchtbel te bieden om in de open lucht van zuurstof te voorzien. Maar het kiezen van een bestemming en het boeken van uw vakantie kan ingewikkeld lijken ... Daarom wilden we uw leven vereenvoudigen met ons # FlexY-aanbod!

Meer informartie

Weekend Aanbieding

Wil je even pauzeren?

Kom ontspannen aan de oevers van de Middellandse Zee in een van de mooiste 5-sterrencampings van de VAR, profiterend van onze korte vakantie- en weekendvakantiepakketten. Een wellness haakje die je het grootste goed zal doen!

Meer informartie

Lang Verblijf

10% korting voor elk verblijf van minimaal 10 nachten

Met deze speciale aanbieding voor lang verblijf bespaart u 10% op uw vakantiebudget door minimaal 10 nachten ter plaatse te blijven! Ideaal om te genieten van de voordelen van het buitenleven en de charme van onze prachtige bestemming in de lente en de herfst. Met de aanbieding voor lang verblijf, uw vakantie bij Yelloh! Village La Bastiane kost u nog minder!

Meer informartie

Om niets te missen van onze huidige aanbiedingen, volg ons nieuws op onze Facebook-pagina @labastiane. Voor vaste klanten en loyale La Bastiane-klanten, verzamel punten en profiteer van gratis nachten dankzij de Yelloh! Plus-kaart. Doe mee aan het loyaliteitsprogramma onze pagina Yelloh!Village.

 

Zoeken Beschikbaarheid