Aanbiedingen

Aanbiedingen

Ontdek onze speciale aanbiedingen, tips en arrangementen. Om optimaal te profiteren van je vakantie aan de Franse Rivièra en je accommodatie op camping La Bastiane tegen de best mogelijke prijs te boeken.

Lang verblijf

10% korting voor elk verblijf vanaf 10 nachten

Met deze speciale aanbieding krijg je 10% korting op je vakantie bij een verblijf vanaf 10 nachten! Ideaal om te genieten van de voordelen van het buitenleven en de charme van onze prachtige bestemming in de lente en de herfst. Met deze aanbieding wordt je vakantie bij Yelloh! Village La Bastiane nog aantrekkelijker!

Meer informatie

Weekend aanbiedingen

Wil je er even tussenuit?

Kom ontspannen aan de kust van de Middellandse Zee in één van de mooiste 4 sterrencampings van Zuid-Frankrijk en profiteer van onze unieke weekendarrangementen. Een klein verwenmoment waar je helemaal van opknapt!

Meer informatie

Om niets te missen van onze huidige aanbiedingen, volg ons nieuws op onze Facebook-pagina @labastiane. Voor vaste klanten en loyale La Bastiane-klanten, verzamel punten en profiteer van gratis nachten dankzij de Yelloh! Plus-kaart. Doe mee aan het loyaliteitsprogramma onze pagina Yelloh!Village.

 

Zoeken Beschikbaarheid