FlexY Aanbod

FlexY Aanbod

Niet bindend aanbod

In deze onzekere periode waarin het verlangen om te ontsnappen groeit, is het essentieel geworden om jezelf een luchtbel te bieden om in de open lucht van zuurstof te voorzien. Maar het kiezen van een bestemming en het boeken van uw vakantie kan ingewikkeld lijken ... Daarom wilden we uw leven vereenvoudigen met ons # FlexY-aanbod!

FlexY-aanbieding, boek nu, beslis D-7 !!

angebot FlexY

Met #FlexY is het aan jou!

U kunt uw verblijf meteen boeken en kosteloos annuleren tot en met 7 dagen voor aankomst. Je kan niet komen? Geen annuleringskosten, u kunt kiezen. Deze speciale aanbieding is geldig voor elk verblijf in een cottage of staanplaats in 2020.

Dankzij #FlexY, boek «zelfgemaakte vakanties»

Om uw reis en verblijf gemakkelijk te maken, hebben we besloten om een aantal boekingsvoorwaarden te wijzigen en enkele beperkingen op te heffen:

  • u bent vrij om elke dag van de week aan te komen en te vertrekken
  • verblijf van minimaal 2 nachten (in plaats van 7 meestal)

Kies dus uw favoriete accommodatie bij La Bastiane. Onze 5-sterren camping biedt een breed scala aan comfortabele huisjes, uitgerust met een aantal hoogwaardige hotelvoorzieningen: airconditioning, tv, vaatwasser, huishoudlinnen, schoonmaak … Meer informatie vindt u op de ACCOMMODATIE-pagina.

hébergements haut standing

Services ter plaatse

Om te eten, heb je ter plaatse een eethoek met een groot buitenterras en een loungebar. Een aangepaste service, een menu met gerechten om ter plaatse te proeven of om mee te nemen: dagelijkse suggesties, pizza, snackbar, supermarkt met vers brood en gebak 7/7. Vind alle informatie over onze bar / restaurant op onze pagina LA TAVERNE DE CORTO.

Op meer dan 3 hectare ongerepte natuur kunt u genieten van een bevoorrechte omgeving. Ideaal om je batterijen op te laden en het omliggende bos te verkennen. Om met het gezin te spelen heb je een multisportterrein met uitleen van materiaal, speeltuinen voor kinderen en springkussen, een jeu de boulesbaan, een zwemgedeelte en een solarium. Ontdek de kampeergeest Made in Bastiane!

 

espace restauration

Ontdek de Regio

Meer informartie

Activiteiten

Meer informartie

Zoeken Beschikbaarheid