Lang verblijf

Lang verblijf

10% korting voor elk verblijf vanaf 10 nachten

Met deze speciale aanbieding krijg je 10% korting op je vakantie bij een verblijf vanaf 10 nachten! Ideaal om te genieten van de voordelen van het buitenleven en de charme van onze prachtige bestemming in de lente en de herfst. Met deze aanbieding wordt je vakantie bij Yelloh! Village La Bastiane nog aantrekkelijker!

Speciale Aanbieding Lang Verblijf

Deze speciale aanbieding is geldig buiten het seizoen voor elk verblijf van minimaal 10 nachten tussen de opening en 05/07/24 en vervolgens van 01/09/24 tot de sluiting van de camping. De korting van 10% is van toepassing op alle accommodaties (huisjes en kale staanplaatsen), niet cumuleerbaar met andere lopende aanbiedingen.

cottage 2 pers au calme au coeur de la foret

Geniet van een flexibel verblijf en kies je eigen reisdata. Aankomst en vertrek is dagelijks mogelijk in deze perioden , met een minimum van 2 nachten. Ben je al eens eerder bij ons op vakantie geweest en wil je dezelfde staanplaats graag weer boeken? Geen probleem ! Met de “Kies je eigen staanplaats-optie” boek je de plek die jij wilt! (€ 40,- extra).

Diverse hotelservices zijn ook beschikbaar, zoals linnenverhuur, schoonmaakservice … vind alle diensten die camping La Bastiane aanbiedt op onze pagina DIENSTEN. Ontdek ons ​​volledige aanbod van accommodaties op onze ACCOMMODATIE-pagina en kies wat bij jou past: een klein, gezellig chalet voor een uitje met z’n tweeën of een ruime stacaravan voor het hele gezin. De keus is uiteraard aan jou!

Activiteiten

EN SAVOIR PLUS

Bar Restaurant

EN SAVOIR PLUS

Zoeken Beschikbaarheid