Lang Verblijf

Lang Verblijf

10% korting voor elk verblijf van minimaal 10 nachten

Met deze speciale aanbieding voor lang verblijf bespaart u 10% op uw vakantiebudget door minimaal 10 nachten ter plaatse te blijven! Ideaal om te genieten van de voordelen van het buitenleven en de charme van onze prachtige bestemming in de lente en de herfst. Met de aanbieding voor lang verblijf, uw vakantie bij Yelloh! Village La Bastiane kost u nog minder!

Speciale Aanbieding Lang Verblijf

Deze speciale aanbieding is geldig in het laagseizoen voor elk verblijf van minimaal 10 nachten tussen de opening en 02/07/21, dan van 04/09/21 tot de sluiting van de camping. De korting van 10% is beschikbaar voor alle accommodatielijnen (huisjes en kampeerplaatsen), niet cumuleerbaar met andere huidige aanbiedingen.

 

cottage 2 pers au calme au coeur de la foret

Geniet van een flexibel verblijf en kies vrij uw reisdata. Aankomst en vertrek is mogelijk elke dag van de week met een minimum van 2 nachten. U bent al naar La Bastiane gekomen en u wilt dezelfde staanplaats boeken als de vorige keer? Of een plek die u tijdens uw vorige verblijf had geïdentificeerd? Geen probleem ! >>> Met de “Preferential Pitch Choice” optie, blijf gegarandeerd waar je maar wilt! (extra 30 €).

Veel hotelservices zijn ook beschikbaar, zoals linnenverhuur, halfpensionformule … vind alle diensten die camping La Bastiane aanbiedt op onze pagina DIENSTEN. Ontdek ons ​​volledige huuraanbod op onze ACCOMMODATIE-pagina en kies de verhuurstemming die bij u past: een klein, gezellig chalet voor een uitje voor twee of een ruim huisje voor uw hele stam. Het is aan u !

Activiteiten

Meer informartie

Restauratie

Meer informartie

Zoeken Beschikbaarheid