Romantisch uitje

Romantisch uitje

Neem tijd voor jezelf

Luchtverversing nodig? Ga een paar dagen met je wederhelft naar de oevers van de Middellandse Zee! Dicht bij Fréjus, tussen land en zee, belooft de camping Yelloh Village La Bastiane u een onvergetelijk verblijf in het hart van de natuur. Kwaliteitshuisjes en 4-sterrendiensten voor een echte ontspannen vakantie!

Onze huuraanbiedingen voor een verblijf met z’n tweeën

Voor een romantisch uitje kiest u een buitenbestemming in het hart van de natuur. Een haakje van rust en welzijn om in alle rust je batterijen op te laden. Bij La Bastiane heeft u de keuze uit verschillende soorten accommodaties. Het is aan jou om degene te zien die het beste aan je verwachtingen voldoet!

Om uw verblijf nog onvergetelijker te maken, voegt u een van onze BOXEN toe: te vermelden in het vak “Opmerking” op het moment van uw online reservering of per e-mail voor uw aankomst (labastiane@gmail.com).

 

rose piscine tapas

 

Deze comfortabele vakantieaccommodaties bieden hoogwaardige faciliteiten en een ongerepte natuurlijke omgeving. Ter plaatse kunt u genieten van een conciërgeservice die u meerdere ideeën biedt voor wandelingen en bezoeken rond. Vraag uw reisdagboek aan of raadpleeg onze selectie van activiteiten om te doen in de buurt van de camping.

 

séjour en couple

#Keepyoursmile

Voor meer informatie over onze on-site diensten, Aarzel niet om contact met ons op te nemen via e-mail op info@labastiane.com of via het contactformulier.

De Diensten

EN SAVOIR PLUS

Ontdek de Regio

EN SAVOIR PLUS

Zoeken Beschikbaarheid