10% vroegboekingkorting

10% vroegboekingkorting

Vroeg boeken = korting pakken

Bespaar 10% met onze vroegboekkorting. Korting geldig op alle accommodaties en staanplaatsen, voor alle boekingen die vóór 31 Januari 2021 worden gemaakt! Ga dus naar La Bastiane, boek je vakantie alvast en de voorpret kan beginnen...

10% korting met onze vroegboekkorting!

Boek nu voor 2021: VERLENGING VAN HET AANBIEDING TOT 31 JANUARI

Kies voor uw volgende 5-sterren kampeervakantie voor een 100% natuurlijke ervaring. Camping La Bastiane biedt je een unieke en ongerepte vakantieomgeving, midden in het pijnbomenbos. La Bastiane garandeert eersteklas diensten en voorzieningen voor vakantieplezier met het hele gezin.

Vacances en famille dans un camping 5 étoiles

 

Een breed scala aan accommodaties!

Kies de accommodatie die het beste bij je wensen past uit het grote aanbod aan mogelijkheden. Van een bungalow zonder sanitair tot een premium stacaravan met jacuzzi, op La Bastiane is er voor iedereen en elk budget een passend alternatief. Minimaal verblijf van 2 nachten in het laagseizoen met dagelijkse aankomst/vertrek mogelijk – minimaal verblijf van 7 nachten in het hoogseizoen en dan aankomst/vertrek mogelijk op woensdag/zaterdag/zondag. Voor meer informatie over onze accommodaties, neem een kijkje op onze speciale accommodaties pagina. Bekijk hier het prijzenoverzicht van 2021 of neem contact met ons op via onderstaand contactformulier:

Contact

  • De informatie die via dit formulier wordt verzameld, wordt verzonden naar de bevoegde afdeling van het bedrijf om uw verzoek te beheren.Meer informatie over het beheer van uw gegevens en uw rechten.

  • Dit veld wordt alleen gebruikt voor validatiedoeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Vroege vakantie = lagere prijs

Flexibiliteit, keuze van staanplaats, betaalgemak… Kortom, je krijgt veel voordelen door vroeg je zomervakantie te boeken! Sommigen zullen zeggen dat het te vroeg is om het nu vast te leggen, omdat we niet weten hoe het morgen zal zijn, dat het beter is om te wachten tot het laatste moment… Maar op La Bastiane is je commitment een teken van vertrouwen. Klik hier voor de gewijzigde verkoopvoorwaarden van de YellohVillage-groep, ook wel “de 3 Quinze (15)” genoemd.

Mediagalerij

EN SAVOIR PLUS

Bar Restaurant

EN SAVOIR PLUS

Zoeken Beschikbaarheid