Vroegboekingkorting -10%

Vroegboekingkorting -10%

Speciale Aanbieding voor Vroegboeking

Anticipeer op uw volgende vakantie en bespaar geld met onze Early Booking special -10%. Korting geldig op alle huurbereiken (huisjes - standplaats), voor alle boekingen die vóór 31 december 2020 zijn gemaakt! Ga dus naar La Bastiane om momenten van delen met gemak te ervaren...

Ontvang 10% korting met onze Speciale Aanbieding Vroegboeking!

Boekingen geopend voor 2021

Kies voor uw volgende 5-sterren kampeervakantie voor een authentieke 100% natuurlijke ervaring. Camping La Bastiane biedt u een unieke en ongerepte vakantieomgeving, midden in het dennenbos. La Bastiane garandeert u eersteklas diensten en voorzieningen voor het plezier van het hele gezin.

Vacances en famille dans un camping 5 étoiles

 

Een breed scala aan accommodaties, voor u!

Kies de huur die op u lijkt uit een breed scala aan comfortabele accommodaties. Van de sanitairvrije bungalow tot het premium huisje met jacuzzi, er is voor elk wat wils – elke tas. Minimaal verblijf van 2 nachten in het laagseizoen, aankomst/vertrek gratis – minimaal 7 nachten in de zomer, aankomst/vertrek woensdag zaterdag zondag. Voor meer informatie over onze vakantie verhuurt, bezoek onze speciale accommodaties pagina. Bekijk het tariefschema 2021 of neem contact met ons op via onderstaand contactformulier:

Contact

  • De informatie die via dit formulier wordt verzameld, wordt verzonden naar de bevoegde afdeling van het bedrijf om uw verzoek te beheren.Meer informatie over het beheer van uw gegevens en uw rechten.

  • Dit veld wordt alleen gebruikt voor validatiedoeleinden en moet ongewijzigd blijven.

 

Vroege vakantie – Bereden budget

Flexibiliteit, locatiekeuze, betaalgemak… Kortom, je krijgt veel voordelen door te anticiperen op uw vakantie in 2021! Sommigen zullen zeggen dat het te vroeg is om te plegen, dat we niet weten wat morgen zal worden gemaakt van, dat het beter is om te wachten tot het laatste moment … Maar in La Bastiane is je inzet een teken van vertrouwen. Daarom heeft de YellohVillage-groep de verkoopvoorwaarden gewijzigd. Je ze hier bekijken, ze worden genoemd “de 3 Vijftien (15)” !

Restauratie

Meer informartie

Zoeken Beschikbaarheid