Algemene verkoopvoorwaarden

Algemene verkoopvoorwaarden

Yelloh Village La Bastiane - Sas Defert

Om te profiteren van de diensten van Yelloh! Village, vragen wij u onderstaande algemene voorwaarden aandachtig te lezen. Deze voorwaarden regelen de verkoop van verblijven en zijn geldig op het moment dat de bestelling wordt geplaatst. Het boeken van een verblijf impliceert de volledige aanvaarding van onze algemene voorwaarden.

Boekingsvoorwaarden

 • De reservering wordt pas van kracht na akkoord van het dorp, na ontvangst van de aanbetaling en na ontvangst van het naar behoren ingevulde en ondertekende reserveringscontract, of na aanvaarding van de algemene verkoopvoorwaarden bij het online boeken.
 • Reserveringen zijn niet bindend voor Yelloh! Village La Bastiane, alleen als Yelloh! Village La Bastiane accepteerde ze, die Yelloh! Het staat Village La Bastiane vrij om, afhankelijk van de beschikbaarheid en in het algemeen, alle omstandigheden te maken of te weigeren die de uitvoering van de gemaakte reservering kunnen beïnvloeden. Yelloh! Village La Bastiane biedt gezinsvriendelijke verblijven aan, in traditionele zin is de accommodatie speciaal voor dit doel ontworpen. Yelloh! Village La Bastiane behoudt zich het recht voor om een ​​reservering te weigeren die in strijd is met dit principe of die tot doel heeft om deze af te leiden.
 • Het reserveren van een camping of verhuur gebeurt op strikt persoonlijke basis. U mag in geen geval uw reservering onderverhuren of toewijzen zonder voorafgaande toestemming van het dorp. Minderjarigen moeten worden vergezeld door hun ouders of wettelijke voogden.

Verhuur standplaats

 • Het basispakket omvat de kampeerplaats voor tent, caravan of camper voor 1 of 2 personen, toegang tot het sanitair en tot de receptie, speel- en sportinfrastructuur en tot de zwem- en horecagelegenheden . Zie huidige supplement prijzen.

Verhuur cottage of bungalow

 • De huuraccommodatie is voorzien. Het basispakket is van 2 tot 6 plaatsen afhankelijk van het type verhuur. Yelloh! Village La Bastiane behoudt zich het recht voor om de toegang tot het dorp te weigeren aan groepen of families die aankomen met een groter aantal deelnemers dan de capaciteit van de gehuurde of geregistreerde accommodatie in het contract.

Boekingskosten en borg

 • Yelloh! Village La Bastiane biedt de reserveringskosten voor verhuur en kale plaatsen en vereist geen aanbetaling bij aankomst.

Tarieven en toeristenbelasting

 • De aangegeven prijzen zijn geldig voor het lopende seizoen. Ze komen overeen met één nacht en worden begrepen in euro’s, inclusief BTW.
 • De toeristenbelasting bedraagt ​​0,66 € / dag / pers + 18 jaar in 2020. Gratis voor minderjarigen

Betalingsvoorwaarden

 • Voor reserveringen die meer dan 30 dagen voor aanvang van het verblijf zijn gemaakt, dient bij boeking op camping La Bastiane een aanbetaling van 25% van de prijs van het bedrag van de gereserveerde diensten te worden betaald. Het saldo moet uiterlijk 30 dagen voor aanvang van het verblijf op de camping zijn betaald.
 • Voor reserveringen die minder dan 30 dagen voor aanvang van het verblijf zijn gemaakt, dient de volledige betaling te worden voldaan op het moment van boeking.

Afwezigheid van herroepingsrecht

Overeenkomstig artikel L.121-19 van de consumentencode heeft Yelloh! Village La Bastiane deelt haar klanten mee dat de verkoop van accommodatiediensten die op een vaste datum of met een vaste frequentie worden aangeboden, niet onderworpen is aan de bepalingen betreffende de herroepingstermijn van 14 dagen. (Zie annuleringsverzekering)

Annuleringen en wijzigingen

Wijziging van uw reservering:

De Klant kan de wijziging van zijn verblijf (data en / of type accommodatie) op schriftelijk verzoek aan de camping (mail of e-mail) aanvragen voor wat betreft beschikbaarheid en mogelijkheden. Voor het volgende seizoen wordt geen uitstel geaccepteerd. Bij gebrek aan wijziging moet de klant zijn verblijf in de oorspronkelijke reserveringsvoorwaarden maken of annuleren volgens de voorwaarden van de annuleringsverzekering. Elk verzoek om de duur van uw verblijf te verlengen, wordt gedaan onder voorbehoud van beschikbaarheid en volgens de geldende tarieven. Elk verzoek om de duur van uw verblijf te verkorten, wordt beschouwd als een gedeeltelijke annulering en is onderworpen aan de annuleringsvoorwaarden.

Ongebruikte services:

Elk onderbroken of verkort verblijf (late aankomst, vervroegd vertrek) vanwege de reservering of klant kan geen aanleiding geven tot restitutie. Raadpleeg de voorwaarden in het verzekeringscontract bij onderbreking van het verblijf.

Annulering door Yelloh! Village:

Bij annulering door Yelloh! Village La Bastiane, behalve in geval van overmacht, wordt het verblijf volledig vergoed. Deze annulering kan echter geen aanleiding geven tot het betalen van een schadevergoeding.

Annulering door de camper:

Annuleringskosten kunnen worden gedekt door de annuleringsgaranties die de camping biedt via onze partner Campez Couvert. Zonder garantie- of annuleringsverzekering vindt geen restitutie plaats.

Uw verblijf

Aankomst: De aankomstdagen zijn variabel: gratis buiten het seizoen en woensdag, zaterdag en zondag in het seizoen voor verhuur en gratis het hele seizoen voor kampeerders. Op de dag van aankomst wordt u vanaf 14.00 uur begroet en bij aflevering van de sleutels van uw verhuur wordt er een inventaris opgemaakt.

Tijdens uw verblijf: Het is de verantwoordelijkheid van de kampeerder om te verzekeren; hij is verantwoordelijk voor het bewaken van zijn persoonlijke voorwerpen (fietsen, enz.) Het dorp wijst alle verantwoordelijkheid af in geval van een incident als gevolg van de burgerlijke aansprakelijkheid van de kampeerder. Alle klanten moeten voldoen aan de bepalingen van de interne voorschriften. Elke titulaire huurder is verantwoordelijk voor storingen en overlast veroorzaakt door mensen die bij hem blijven of hem bezoeken.

Vertrek: Op de dag van vertrek vermeld op uw contract, moet de huuraccommodatie vóór 10.30 uur verlaten zijn. De accommodatie wordt in perfecte staat geretourneerd en de inventaris kan worden gecontroleerd, elk kapot of beschadigd object is voor uw rekening, evenals de restauratie van het pand indien nodig. Compensatie wordt ingehouden voor eventuele schade die wordt aangetroffen door de inventaris van armaturen en sluit aanvullende compensatie niet uit in het geval dat de kosten aanzienlijk zijn. Indien de accommodatie niet voor uw vertrek is schoongemaakt, wordt een schoonmaakpakket met een minimumwaarde van € 80 inclusief belasting gevraagd. Voor vertraagd vertrek wordt mogelijk een extra dag in rekening gebracht tegen de huidige nachtprijs.

Uw huisdieren

Huisdieren zijn toegestaan ​​in het Yelloh! Village La Bastiane tegen betaling op het moment van uw reservering (zie huidige tarieven), behalve honden van de 1e en 2e categorie. Ze moeten te allen tijde aangelijnd zijn. Ze zijn verboden in de buurt van zwembaden en in levensmiddelenbedrijven. Het vaccinatierecord voor honden en katten moet up-to-date zijn.

Afbeelding

U machtigt Yelloh! Village La Bastiane om jezelf te fotograferen, op te nemen of te filmen tijdens je verblijf in Yelloh! Village en om genoemde afbeeldingen, geluiden, video’s en opnames te gebruiken op alle media (met name op Yelloh! Village-websites of pagina’s waaronder Facebook – op Yelloh! Village presentatie- en promotiemateriaal en op reis- of toeristische gidsen). Deze machtiging geldt zowel voor u als voor de mensen die bij u verblijven. Het enige doel is om de promotie en animatie van etablissementen en de Yelloh! Village en zal op geen enkele manier uw reputatie schaden. Deze autorisatie wordt gratis verleend voor alle landen voor een periode van 5 jaar.

Procesvoering

Elke mogelijke klacht met betrekking tot de niet-conformiteit van de diensten met betrekking tot de contractuele verplichtingen kan per post of e-mail worden gemeld aan de manager van het betrokken dorp, in dit geval ten behoeve van de heer DEFERT Christophe via chris@labastiane.com of op Yelloh!Village.

Bemiddeling

In het kader van een geschil met onze vestiging of groep kunt u als volgt contact met ons opnemen:

 • Een aangetekende brief met ontvangstbevestiging sturen aan de beheerder van het betrokken dorp: de heer DEFERT Christophe, manager van Camping La Bastiane
 • Stuur een kopie van deze brief naar de klantenservice via customerservice@yellohvillage.com of per post naar YELLOH! VILLAGE – BP68 – 7 chemin du môle – 30220 AIGUES MORTES

Als u niet tevreden bent met de reactie, kunt u na een maand na het versturen van deze brieven / e-mails contact opnemen met het Medicys Mediation Centrum. U moet een bestand online indienen op de volgende website www.medicys.fr of per post: Medicys – 73 Boulevard de Clichy – 75009 PARIS.

Aansprakelijkheid van Yelloh! Village

De klant erkent uitdrukkelijk dat Yelloh! Village La Bastiane kan niet verantwoordelijk worden gehouden vanwege de mededeling door haar partners of door een derde partij van valse informatie die in de brochure of de website van Yelloh!Village met betrekking tot de ontvangstlocaties, en in het bijzonder de foto’s van de presentatie, de kwalificaties, de activiteiten, de vrije tijd, de diensten en de data van de operatie. Alle foto’s en teksten die in de brochure of op de Yelloh! Village zijn niet contractueel. Ze zijn slechts indicatief. Het kan voorkomen dat bepaalde activiteiten en faciliteiten van Yelloh! Village en aangegeven in de beschrijving in de brochure worden geschrapt, met name om klimatologische redenen of in geval van overmacht zoals gedefinieerd door de Franse rechtbanken.

Computers en vrijheid

De informatie die u ons meedeelt bij het plaatsen van uw bestelling, wordt niet doorgegeven aan derden. Deze informatie zal door Yelloh! Village als vertrouwelijk. Ze worden alleen gebruikt door de interne diensten van Yelloh! Village, voor de verwerking van uw bestelling en om de communicatie en het dienstenaanbod voor Yelloh!Village volgens uw interesses. In overeenstemming met de wet op gegevensbescherming van 6 januari 1978 heeft u het recht op toegang, rectificatie en verzet tegen persoonlijke gegevens over u. Hiervoor stuurt u ons een verzoek per post naar het volgende adres, met uw naam, voornaam en adres:

Yelloh! Village
BP 68
F – 30220 Aigues-Mortes
N° SIRET : 432 366 839 00038

Ingeschreven in het registre des opérateurs de voyages et de séjours (register van touroperators) onder het nummer: IM030110015

Zoeken Beschikbaarheid