Annulerings Verzekering

Annulerings Verzekering

Boek - Verzekeren - Genieten

Ga vooruit zonder risico's te nemen! Met "Campez Couvert - Gritchen Affinity" boek je je volgende vakantie met een gerust hart door een verzekering af te sluiten in geval van annulering of onderbreking van je verblijf.

Algemene Verzekeringsvoorwaarden

Boek uw volgende vakantie van tevoren en geniet van vele voordelen: beschikbaarheid van staanplaatsen, gemak van betaling (3x gratis), online boeken activiteiten … Omdat vooruit komen de garantie is van een succesvol verblijf, stelt La Bastiane voor om een verzekeringsgarantie af te sluiten in geval van annulering en onderbreking. Dus neem geen enkel risico en wees gerustgesteld!

 

campez couvert assurance annulation

Garanties & Procedure

De kosten in verband met een annuleringsverblijf kunnen worden gedekt door een door YellohVillage voorgestelde verzekering, tegen een kostprijs van 4% van het bedrag van het verblijf (voor huuraccommodatie en staanplaats). Deze garantie moet worden afgenomen op het moment van boeking en het overeenkomstige bedrag moet worden betaald met de gevraagde aanbetaling van 25%.

Met de annuleringsgarantie u worden terugbetaald voor de betaalde bedragen (franchise in mindering gebracht) voor vele situaties zoals ziekte, waaronder Covid-19, ontslag, annulering of wijziging van vakanties, enz. Hier is een niet-limitatieve lijst van garanties aangeboden door de verzekeraar:

 • ernstige ziekte, ernstig ongeval of overlijden van een familielid;
 • coronavirus als patiënt, ernstige ziekte of doodsoorzaak (zie verlenging)
 • complicaties van de zwangerschap vóór de 7e maand,
 • aanzienlijke materiële schade die uw eigen eigendom aantast en die uw aanwezigheid absoluut vereist,
 • Redundantie
 • ongeval of totale diefstal van uw voertuig en/of uw caravan op de directe route naar de verblijfplaats;
 • annulering of wijziging van vakantiedata door de werkgever

Zie voor meer informatie het IDVP (informatie document over verzekerings producten) en de algemene annuleringsvoorwaarden.

ALGEMENE VERZEKERINGSVOORWAARDEN

Algemeen verzekeringsbeginsel

Een probleem? Een onvoorziene gebeurtenis? Onze partner ‘Campez Couvert – Gritchen Affinity’ verbindt zich ertoe u terug te betalen voor alle bedragen die door de camping worden betaald en bewaard, na aftrek van de verzekeringskosten (zie tabel met dekkingsbedragen) wanneer u uw reis voor vertrek moet annuleren om redenen buiten uw controle, met uitsluiting van een groot risico van onze polissen (grenssluiting, noodtoestand, algemene opsluiting , enz.) Raadpleeg de ALGEMENE VERZEKERINGSVOORWAARDEN voor meer informatie over alle garanties en uitsluitingen.

 

dekking Covid 19

 

Uw verplichtingen in geval van een claim

U moet de camping op de hoogte stellen van uw terugtrekking na het optreden van een gebeurtenis die uw vertrek per postpost of e-mail verhindert. U dient uw claim ook te melden bij ‘Gritchen – Campez Couvert’ en uw verklaring te begeleiden met:

 • In geval van ziekte of ongeval, een medisch attest waarin de oorsprong, de aard, de ernst en de te verwachten gevolgen van de ziekte of het ongeval worden vermeld;

U moet ons de documenten en medische informatie verstrekken die nodig zijn voor de verwerking van uw dossier namens de medisch adviseur die wij u na ontvangst van de claim zullen sturen, evenals de medische vragenlijst die door uw arts moet worden ingevuld. Als u deze documenten of informatie niet hebt, moet u ze door uw behandelend arts aan u laten laten meedelen en naar ons terugsturen.

 • In geval van overlijden, een verklaring en het staat van dienst,
 • In andere gevallen, alle ondersteunende documenten.

Voor een modern en snel beheer van uw verzekeringsclaims, ga naar de website: www.declare.fr
U uw ondersteunende documenten opsturen en de voortgang van uw bestand online volgen.

Voor een traditioneel beheer van uw verzekeringsclaims u contact opnemen met Gritchen via e-mail: sinistres@campez-couvert.com
Of
Per postmail :
Gritchen Tolède et Associés
Sinistre –Campez couvert
27 Rue Charles Durand – CS70139
18021 Bourges Cedex
FRANCE

 


Contact

 • De informatie die via dit formulier wordt verzameld, wordt verzonden naar de bevoegde afdeling van het bedrijf om uw verzoek te beheren.Meer informatie over het beheer van uw gegevens en uw rechten.

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Delen op

Zoeken Beschikbaarheid