Bar Restaurant

Bar Restaurant

Welkom in restaurant La Taverne de Corto

In het restaurant van camping La Bastiane kun je tijdens de lunch terecht voor zowel een een snelle snack, een royale pizza om te delen of je bestelt het menu van de dag en geniet daar lekker van op een terras naast het zwembad. Tegen het einde van de middag verwelkomen we je graag in onze lounge bar voor een cocktail of een originele en zelf gemaakt aperitief! Halfpension of andere opties zijn mogelijk.

Het restaurant

Genieten van het goede leven

Het restaurant van camping La Bastiane verwelkomt je van april tot oktober in een warme, zuidelijke sfeer. Op het terras met uitzicht op het zwembad of binnen kun je genieten van een keuken met Provençaalse accenten: specialiteiten van de chef, lokale gerechten, maar ook salades, pizza’s en diverse desserts.

Meer informatie

De bar

Lounge bar met een unieke sfeer

Relax en ontspan op het terras van La Taverne de Corto bij het zwembad. Of je nou met je gezin bent, met vrienden of met z'n tweeën, de lounge bar is de ideale plek om alles even lekker los te laten: lang leve de vakantie op camping La Bastiane!

Meer informatie

Het winkeltje

Supermarkt en bakkerij

Wil je na aankomst lekker relaxed van je vakantie genieten en je niet meer teveel verplaatsen om je boodschappen te doen? Dan is onze kleine supermarkt op La Bastiane.een uitkomst. Zeven dagen per week geopend en voorzien van alles wat je nodig hebt. Elke ochtend vanaf 08:00 uur (07.30 uur in de zomermaanden) ben je welkom voor een smakelijk begin van de dag!

Meer informatie

Zoeken Beschikbaarheid