Bar Restaurant

Bar Restaurant

Welkom in restaurant La Taverne de Corto

In het restaurant van camping La Bastiane kun je tijdens de lunch terecht voor zowel een een snelle snack, een royale pizza om te delen of je bestelt het menu van de dag en geniet daar lekker van op een terras naast het zwembad. Tegen het einde van de middag verwelkomen we je graag in onze lounge bar voor een cocktail of een originele en zelf gemaakt aperitief! Halfpension of andere opties zijn mogelijk.

Het restaurant

Genieten van het goede leven

Het restaurant van camping La Bastiane verwelkomt je van april tot oktober in een warme, zuidelijke sfeer. Op het terras met uitzicht op het zwembad of binnen kun je genieten van een keuken met Provençaalse accenten: specialiteiten van de chef, lokale gerechten, maar ook salades, pizza’s en diverse desserts.

Meer informatie

Het Bar

Loungeruimte om te ontspannen

Vergeet al uw kleine zorgen en kom ontspannen aan de campingbar. La Taverne de Corto biedt verschillende sferen: de balie of de loungeruimte. De gezellige en schaduwrijke sfeer die door de houten pergola wordt gecreëerd, zal in elk seizoen bevallen. Of u nu met het gezin, met z'n tweeën of met vrienden bent, u bent van harte welkom in de loungebar van de camping, een plek om los te laten: Leve de vakantie in La Bastiane!!!

Meer informatie

Het winkeltje

Supermarkt en bakkerij

Wil je na aankomst lekker relaxed van je vakantie genieten en je niet meer teveel verplaatsen om je boodschappen te doen? Dan is onze kleine supermarkt op La Bastiane.een uitkomst. Zeven dagen per week geopend en voorzien van alles wat je nodig hebt. Elke ochtend vanaf 08:00 uur (07.30 uur in de zomermaanden) ben je welkom voor een smakelijk begin van de dag!

Meer informatie

Kaarten en menu's

Om te drinken en te eten

In de Taverne de Corto, het restaurant van camping La Bastiane, kun je ter plaatse eten en drinken. De bar/restaurant is in het seizoen elke dag geopend. Afhankelijk van uw wensen staan ​​u verschillende sferen ter beschikking. Drinken of eten, met familie of vrienden, in de schaduw of in de zon, onderweg of aan tafel... La Taverne de Corto biedt u vele mogelijkheden.

Meer informatie

Op vakantie is het een kans om los te laten en nieuwe smaken te proeven. Neem de tijd om goede gerechten te delen op het terras bij het zwembad. Om te ontspannen, kunt u comfortabel zitten in een van de buitenlounges en uw favoriete drankje bestellen. Volg al het nieuws van het restaurant op de Facebookpagina @La Taverne de Corto en op het #Instagram account.

Zoeken Beschikbaarheid