De bar

De bar

Lounge bar met een unieke sfeer

Relax en ontspan op het terras van La Taverne de Corto bij het zwembad. Of je nou met je gezin bent, met vrienden of met z'n tweeën, de lounge bar is de ideale plek om alles even lekker los te laten: lang leve de vakantie op camping La Bastiane!

De bar van de camping is iedere dag van 11:00 tot 22:30 uur geopend en in het hoogseizoen zelfs tot 01:00 uur. Neem plaats en geniet van de zonsondergang onder het genot van een huisgemaakt aperitief of één van onze cocktails. We komen de bestellingen bij je opnemen op het terras, er is geen bediening bij de bar vanwege de te behouden onderlinge afstand.

Sportliefhebbers kunnen hun hart ophalen, omdat La Taverne de Corto de meeste sportevenementen op grote schermen uitzendt. Mis het niet: F1 Grand Prix, Tour de France, tennis, rugby, en natuurlijk niet te vergeten, de Olympische Spelen! Blijf tijdens je vakantie gewoon supporter!

Ook aan de niet-sportliefhebbers is gedacht, met de “Glam Chic” avonden: live muziek, dansen, diverse shows… Op het programma staan vanzelfsprekend een goede sfeer en cocktails!

Om op de hoogte te blijven van al het nieuws over de bar en het restaurant, volg ons op onze facebookpagina @latavernedecorto.

 

Bekijk onze kaart met drankjes en wijnen.

Welkomstdrankje

EN SAVOIR PLUS

Elke dag om 12 uur

EN SAVOIR PLUS

Zoeken Beschikbaarheid