Het Bar

Het Bar

Loungeruimte om te ontspannen

Vergeet al uw kleine zorgen en kom ontspannen aan de campingbar. La Taverne de Corto biedt verschillende sferen: de balie of de loungeruimte. De gezellige en schaduwrijke sfeer die door de houten pergola wordt gecreëerd, zal in elk seizoen bevallen. Of u nu met het gezin, met z'n tweeën of met vrienden bent, u bent van harte welkom in de loungebar van de camping, een plek om los te laten: Leve de vakantie in La Bastiane!!!

De bar, een ontmoetingsplaats voor alle vakantiegangers

De campingbar verwelkomt u van 11.00 tot 22.30 uur (1 uur in het zomerseizoen). Binnen, neem plaats aan de balie en bestel! Koffie, tap of digestief… het menu is de beste bar aan zee waardig.Buiten, in de schaduw van de houten pergola, laat u zich verleiden door een anijs aperitief of een glas gekoelde rosé. Limonade en andere frisdranken staan ​​op het menu, tot grote vreugde van kinderen! En om van de zonsondergang te genieten, ga je op een van de vele bankjes aan de rand van het zwembad zitten. De meest hebzuchtige zal een beroep doen op de barman om te genieten van een van onze huiscocktails, vergezeld van een zoete traktatie.

digestif premium

Passion Sport bij Tavern de Corto

Sportfans worden bediend, want in La Taverne de Corto worden de meeste sportevenementen uitgezonden op gigantische schermen. Zo kun je zelfs op vakantie je favoriete team steunen!! Afhankelijk van de sportkalender worden er feestelijke en aantrekkelijke formules aangeboden met pizza, aperitiefplankje, burger, bier of frisdrank, al naar gelang uw wens.

De belangrijkste sportevenementen van het seizoen 2022:

  • AUTO: F1 Grand Prix, 24 uur van Le Mans
  • TENNIS: Roland-Garros, Wimbledon, US Open
  • FIETSEN: Tour de France Mannelijk en Vrouwelijk
  • VOETBAL: Champions League-finale, Euro Vrouwelijk
    coupe du monde foot

Je bent niet atletisch? Maak je geen zorgen, er zijn meer Glam’Chic-avonden gepland gedurende het zomerseizoen. In juli/augustus is de clubsfeer in volle gang met livemuziek op het Agora-podium, shows, cafétheater, karaoke en de bekende dansavonden. Ons animatieteam en het #Corto-team doen er alles aan om u te vermaken en uw avonden op camping La Bastiane onvergetelijk te maken.

Om er zeker van te zijn dat u geen enkele van de op de camping georganiseerde avonden en de aangeboden themamenu’s mist, download de mobiele app YellohVillage en volg ons op de Facebook-pagina van het restaurant @latavernedecorto

Welkomstdrankje

EN SAVOIR PLUS

Elke dag om 12 uur

EN SAVOIR PLUS

Zoeken Beschikbaarheid