Informatie Covid-19

Informatie Covid-19

Coronavirusinformatie

Vind op deze speciale pagina alle informatie over de COVID-19 gezondheidscrisis. De gepresenteerde sanitairgids is onderhevig aan wijzigingen tijdens het seizoen volgens de laatste aankondigingen van de overheid. Opening van de camping gepland op 3 mei 2021. Laatste update op 21 juli 2021.

Coronavirusinformatie

In navolging van decreet van de Franse regering nr. 2021-955 van 19 juli 2021 en de richtlijnen ontvangen van de nationale federatie van buitenhotels:

 

Vanaf 21 juli,

de Health Pass moet worden getoond bij het inchecken bij aankomst op de camping. U wordt slechts één keer gevraagd zodat u tijdens uw verblijf kunt genieten van alle faciliteiten (restaurant, bar, zwembad, entertainment, speeltuinen, enz.). Voor kinderen onder de 18 jaar is het niet nodig om een ​​Health Pass te tonen! Recall: elke bezoeker dient zich bij aankomst te registreren bij de receptie en te overleggen met een geldige gezondheidspas.

Als u op de dag van aankomst niet in het bezit bent van een geldige Health Pass, is de camping verplicht u de toegang tot uw staanplaats of huuraccommodatie en tot de faciliteiten van het etablissement te weigeren, zonder enige restitutie. (Zie de algemene verkoopvoorwaarden die van toepassing zijn op elke annulering van het verblijf).

Als uw test of een van de deelnemers van het verblijf positief is, danken wij u om niet naar de receptie te komen en ons telefonisch (+33 494 555 594) te contacteren om uw verblijf te annuleren. Restitutie is mogelijk als u een annuleringsverzekering heeft afgesloten. Ondersteuningsdetails:https://www.labastiane.nl/annuleringsverzekering/.

 

Wat is de Pass sanitaire?

U moet één van de onderstaande drie elementen verstrekken:

  • Een verklaring van een volledige vaccinatie met een door het Europees geneesmiddelenbureau goedgekeurd vaccin (LET OP: dit is pas geldig na een periode van 7 DAGEN na de tweede injectie van het vaccin in twee doses OF 4 weken na de injectie met het vaccin in één dosis).
  • Een minder dan 48 uur oude, negatieve PCR- of antigeentest.
  • Het resultaat van een positieve RT-PCR- of antigeentest als bewijs van herstel van Covid-19, van ten minste 15 dagen en minder dan 6 maanden oud.

Meer informatie over de gezondheidspas op de website van de franse overheid: https://www.gouvernement.fr/info-coronavirus/pass-sanitaire

Onze prioriteit is uw veiligheid,

We kijken ernaar uit u in de beste omstandigheden te verwelkomen #keepyoursmile


Ontdek hieronder het gezondheidsprotocol dat is opgesteld in La Bastiane voor de opening op 3 mei!

Wat u moet onthouden:

  • respect voor barrièregebaren: het dragen van een masker, het uitdelen van hydroalcoholische gel, het beperken van het aantal mensen in besloten ruimtes, social distancing, enz.
  • versterkt gezondheidsprotocol in individuele accommodatie en gemeenschappelijke ruimtes
  • Catering en afhaal op locatie
  • gratis toegang tot het verwarmde waterpark,
  • creditcardbetaling zonder bevoorrecht contact bij de receptie, aan de bar / restaurant en in de supermarkt
  • conciërgeservice en gedigitaliseerde toeristische informatie dankzij onze mobiele YellohVillage-app
  • speeltuinen, springkastelen, multisportterreinen, jeu de boules met gratis toegang (breng indien nodig uw eigen sportuitrusting mee: rackets, ballen, enz.)

Lees hieronder de Sanitairgids die bij La Bastiane is geïmplementeerd!

Deze gezondheidsgids kan u op verzoek per e-mail worden toegezonden. In de tussentijd kan het worden gedownload in pdf-formaat op onze downloadpagina.

 

protocole sanitaire camping

Delen op

Zoeken Beschikbaarheid