Informatie Covid-19

Informatie Covid-19

Coronavirusinformatie

Vind op deze speciale pagina alle informatie over de COVID-19 gezondheidscrisis. De gepresenteerde sanitairgids is onderhevig aan wijzigingen tijdens het seizoen volgens de laatste aankondigingen van de overheid. Opening van de camping op 15 april 2022. Laatste update op 03 Maart 2022.

Coronavirusinformatie

03/03/2022

Einde van de vaccinatiepas en het binnenmasker vanaf 14 maart

Dit werd vandaag, donderdag 03 maart 2022, bevestigd door premier Jean Castex op het nationale televisiejournaal. Vanaf maandag 14 maart is het dragen van een mondkapje dus niet meer verplicht op alle plekken waar het tot dan toe was! Wel blijft het verplicht in het openbaar vervoer. Diezelfde datum wordt ook gemarkeerd door het intrekken van de vaccinatiepas.

Vanaf 14 maart weer normaal voor toeristen die naar Frankrijk reizen!


14/02/22

Toegangsvoorwaarden voor uw reservering

De Franse regering heeft ons zojuist de toegangsvoorwaarden voor klanten op Franse campings meegedeeld. De vaccinatiepas of een  Covid-certificaat van de Europese Unie (of van de NHS voor het Verenigd Koninkrijk) is voor elk verblijf vanaf 25 januari verplicht om toegang te krijgen tot een camping in Frankrijk. Deze vaccinatiepas zal u één enkele keer gevraagd worden bij aankomst op de camping. Na vertoning van een geldige pas is dit bewijs niet meer nodig voor toegang tot de verschillende faciliteiten en activiteiten van de camping: show- en animatieruimtes, bars, restaurants … gedurende uw hele verblijfsduur.

De vaccinatiepas of een  Covid-certificaat van de Europese Unie (of van de NHS voor het Verenigd Koninkrijk) zal op de Franse campings gevraagd worden voor iedereen die ouder is dan 16 jaar. Voor minderjarigen tussen 12 en 15 jaar blijft de gezondheidspas van toepassing, met de extra mogelijkheid om het bewijs te tonen van een negatieve test van minder dan 24 uur oud. Voor kinderen jonger dan 12 jaar wordt geen pas gevraagd.

pass vaccinal

Wat is een geldige vaccinatiepas?

 • vaccinatiecertificaat (volledig vaccinatieschema, boosterdosis inbegrepen binnen de tijdslimiet voor mensen vanaf 18 jaar en 1 maand die in aanmerking komen)
 • certificaat van herstel van meer dan 11 dagen en waarvan de vervaldatum varieert afhankelijk van de vaccinatiestatus
 • certificaat van contra-indicatie voor vaccinatie

 

Voor meer informatie >> www.gouvernement.fr

We herinneren u eraan dat uw veiligheid onze prioriteit blijft en dat de gezondheidsprotocollen die twee jaar geleden zijn ingevoerd, nog steeds relevant zijn. Het dragen van een mondkapje blijft dus verplicht binnenshuis in etablissementen die open zijn voor het publiek, maar alle winkels, barterrassen en restaurants zullen onbeperkt open zijn en aangepast aan specifieke gezondheidsregels. De kinderclub en de aangeboden activiteiten worden zoals de twee voorgaande jaren aangepast aan de context.

Wij hebben de Algemene verkoopvoorwaarden die van toepassing zullen zijn op uw verblijf in 2022 gewijzigd, zodat u in alle gemoedsrust uw vakantie kunt voorbereiden. U kunt uw verblijf tot 15 dagen voor aankomst annuleren en u bent dan alleen de 15% aanbetaling verschuldigd.


01In navolging van decreet van de Franse regering nr. 2021-955 van 19 juli 2021 en de richtlijnen ontvangen van de nationale federatie van buitenhotels:

 

Vanaf 21 juli,

de Health Pass moet worden getoond bij het inchecken bij aankomst op de camping. U wordt slechts één keer gevraagd zodat u tijdens uw verblijf kunt genieten van alle faciliteiten (restaurant, bar, zwembad, entertainment, speeltuinen, enz.). Voor kinderen onder de 18 jaar is het niet nodig om een ​​Health Pass te tonen! Recall: elke bezoeker dient zich bij aankomst te registreren bij de receptie en te overleggen met een geldige gezondheidspas.

Als u op de dag van aankomst niet in het bezit bent van een geldige Health Pass, is de camping verplicht u de toegang tot uw staanplaats of huuraccommodatie en tot de faciliteiten van het etablissement te weigeren, zonder enige restitutie. (Zie de algemene verkoopvoorwaarden die van toepassing zijn op elke annulering van het verblijf).

Als uw test of een van de deelnemers van het verblijf positief is, danken wij u om niet naar de receptie te komen en ons telefonisch (+33 494 555 594) te contacteren om uw verblijf te annuleren. Restitutie is mogelijk als u een annuleringsverzekering heeft afgesloten. Ondersteuningsdetails:https://www.labastiane.nl/annuleringsverzekering/.

 

Wat is de Pass sanitaire?

U moet één van de onderstaande drie elementen verstrekken:

 • Een verklaring van een volledige vaccinatie met een door het Europees geneesmiddelenbureau goedgekeurd vaccin (LET OP: dit is pas geldig na een periode van 7 DAGEN na de tweede injectie van het vaccin in twee doses OF 4 weken na de injectie met het vaccin in één dosis).
 • Een minder dan 48 uur oude, negatieve PCR- of antigeentest.
 • Het resultaat van een positieve RT-PCR- of antigeentest als bewijs van herstel van Covid-19, van ten minste 15 dagen en minder dan 6 maanden oud.

Meer informatie over de gezondheidspas op de website van de franse overheid: https://www.gouvernement.fr/info-coronavirus/pass-sanitaire

Onze prioriteit is uw veiligheid,

We kijken ernaar uit u in de beste omstandigheden te verwelkomen #keepyoursmile


Ontdek hieronder het gezondheidsprotocol dat is opgesteld in La Bastiane voor de opening op 3 mei!

Wat u moet onthouden:

 • respect voor barrièregebaren: het dragen van een masker, het uitdelen van hydroalcoholische gel, het beperken van het aantal mensen in besloten ruimtes, social distancing, enz.
 • versterkt gezondheidsprotocol in individuele accommodatie en gemeenschappelijke ruimtes
 • Catering en afhaal op locatie
 • gratis toegang tot het verwarmde waterpark,
 • creditcardbetaling zonder bevoorrecht contact bij de receptie, aan de bar / restaurant en in de supermarkt
 • conciërgeservice en gedigitaliseerde toeristische informatie dankzij onze mobiele YellohVillage-app
 • speeltuinen, springkastelen, multisportterreinen, jeu de boules met gratis toegang (breng indien nodig uw eigen sportuitrusting mee: rackets, ballen, enz.)

 

 

protocole sanitaire camping

Delen op

Zoeken Beschikbaarheid