Ontdek de Regio

Ontdek de Regio

Wat te doen tijdens de vakantie?

Camping La Bastiane is het perfecte startpunt om de wijde omgeving en alle schatten van de Côte d'Azur en de Provence te verkennen. Ontdek deze regio, die hier dan ook "Provence Alpes Côte d'Azur" wordt genoemd. De ligging tussen de Middellandse Zee en het prachtige achterland geeft je hier alle mogelijkheden om kennis te maken met de authentieke Zuid-Franse cultuur en natuur en de vele activiteiten. En met de aangename en vriendelijke levensstijl die hier nog heerst.

Reisdagboek van Margaux!

Tips voor een perfecte vakantie in Zuid-Frankrijk

Vertrouw ons je vakantie toe, wij zorgen voor alles! Volg Margaux' Reisdagboek en verken de Côte d'Azur en Provence tijdens je verblijf hier op camping La Bastiane. Je leest er diverse tips voor wandeltochten en excursies/uitstapjes om te ondernemen tijdens je vakantie. Zo mist je niets van onze prachtige regio in Zuid-Frankrijk!

Meer informatie

Op vakantie met jou hond

Een 4* hondvriendelijke camping in het hart van de Provence

Genesteld in het hart van groene landschappen, biedt onze hondvriendelijke camping alle voorzieningen om te genieten van een vakantie in de buitenlucht. Volg onze tips om het meeste genieten van uw vakantie met uw hond.

Meer informatie

Video's van de Regio

Bestemming tussen land en zee

De regio Provence Alpes Côte d'Azur kent vele verschillende gezichten en landschappen, waarbij de één niet voor de ander onderdoet. Of je het nu in het binnenland of aan zee zoekt, er is hier voor elk wat wils. Droom daarom heerlijk weg bij de al het moois dat de regio te bieden heeft, zowel qua steden en dorpen als natuur.

Meer informatie

Onmisbare bestemmingen

Top 10 van de regio

Ontdek een selectie van de must-sees in de regio! Deze lijst is een overzicht van steden en plekken die je aan de Franse Rivièra kunt bezoeken en geeft je een voorproefje van de rijkdom van het mediterrane erfgoed. Ga bij aankomst naar de conciërge van de camping waar veel folders en informatie verkrijgbaar zijn. Wij staan elke dag voor je klaar om te helpen bij het organiseren van je uitjes!

Meer informatie

Er zijn veel verschillende manieren om onze prachtige regio “Provence Alpes Côte d’Azur” te ontdekken. Dit is een perfecte bestemming voor gezinnen met kinderen, voor koppels of vrienden. Aarzel niet, geniet ervan, je zult een onvergetelijke ervaring hebben en geweldige herinneringen gaan maken!

Boek je activiteiten gemakkelijk dankzij de Vrijetijdsgids.

De website van onze toeristische partner Estérel Côte d’Azur, geef veel informatie over de verschillende activiteiten die je in de omgeving kunt ontdekken.

Zoeken Beschikbaarheid