Ontdek de Regio

Ontdek de Regio

Wat te doen tijdens je vakantie?

In het hart van een regio waar u kunt ontsnappen, is camping La Bastiane het perfecte vertrekpunt om alle schatten van de Provence te ontdekken. Tussen de Middellandse Zee en het platteland, neem zijwegen en geniet van onze authentieke cultuur. Een vriendelijke "art-de-vivre" en lokale producten.

Reisverslag door Margaux !

Reisideeën door de dagen

Vertrouw ons uw vakantie toe, wij zorgen voor alles! Volg de gids en verken de Côte d'Azur ... Dit reisverslag stelt verschillende wandelingen en bezoeken voor tijdens uw verblijf in Yelloh Village La Bastiane, ideaal om niets te missen van onze mooie en rijke regio!

Meer informartie

Video's van de Regio

een bestemming tussen land en zee

De regio Provence Alpes Côte d'Azur biedt vele facetten, verschillende landschappen maar net zo magisch als elkaar. Land of zee, er is voor elk wat wils, dus laat u meeslepen door de grootsheid van de plaatsen en deze adembenemende natuurlijke schoonheid ...

Meer informartie

Het Beste

Top 10 van de bestemming

Ontdek een selectie van de must-sees in de regio! Deze lijst is een overzicht van steden / sites die u aan de Franse Rivièra kunt bezoeken en geeft u een voorproefje van de rijkdom van het mediterrane erfgoed. Ga bij aankomst naar de conciërge van de camping waar veel folders en toeristenkaarten verkrijgbaar zijn. 7/7 staan ​​wij tot uw beschikking om u te helpen bij het organiseren van uw uitjes!

Meer informartie

Er zijn veel verschillende manieren om onze prachtige regio “Provence Alpes Côte d’Azur” te ontdekken. Dit is een perfecte bestemming voor gezinnen met kinderen, voor koppels of vrienden. Aarzel niet, geniet ervan, je zult een onvergetelijke ervaring hebben met geweldige herinneringen.

Boek je activiteiten gemakkelijk dankzij de Vrijetijdsgids.

De website van onze toeristische partner Estérel Côte d’Azur, geef veel informatie over de verschillende activiteiten die u in de omgeving kunt ontdekken.

Zoeken Beschikbaarheid