Plattegrond van de camping

Plattegrond van de camping

Een camping van overzichtelijk formaat

Ontdek de camping dankzij ons 360° panoramisch uitzicht, onze plattegrond van iedere verschillende wijk van de camping, inclusief nummering, of middels een virtuele tour met "Street View". Kom alvast even in de wereld van kamperen… In het hart van de ongerepte natuur waar je volop kunt genieten van de rust en het landschap.

Plattegrond

Visualiseer de omgeving van de 4* camping Yelloh! Village La Bastiane, gelegen in het hart van een ongerept natuurgebied van ongeveer 3 hectare groot met zo’n 180 plaatsen. Een relatief vlak terrein waar alles te voet wordt gedaan. Met hoge bomen die voor schaduwrijke paden en staanplaatsen zorgen en de zogenaamde Agora (verzamelplaats), het hart van de camping waar alles gebeurt, bij de ingang van het terrein. De ideale plek voor het delen van gezellige momenten. Wees welkom op één van de mooiste campings in Zuid-Frankrijk.

plan du camping

Goed om te weten !

Ben je al bekend op de camping en wil je een specifieke plaats boeken? Kies dan voor de optie voorkeursplaats voor € 40,- Deze optie garandeert je een verblijf op de plek die je zelf hebt uitgekozen! Raadpleeg hiervoor de genummerde plattegrond van de camping en reserveer met een gerust hart je vakantie.

Virtuele rondleidingen en 360°

Nieuw aquapark voor het seizoen 2023!

Funky Clim-reeks met Family 6 en Funny 4 cottages

Premium gebied met Samoa huisjes met privé Spa

C

Cottages Hawai en Hawai clim

Sochische wijk met Bora Bora huisjes

 

Camping Street View

Met deze video die gefilmd is in “Street View” modus kun je een bezoekje aan de camping brengen alsof je er zelf rondloopt! Waan je alvast even in vakantiesferen.

 

[arve url=”https://www.youtube.com/embed/JuGDHZhkScc” title=”camping street view Yelloh Village La Bastiane” autoplay=”yes” muted=”yes” /]

Accommodaties

EN SAVOIR PLUS

Mediagalerij

EN SAVOIR PLUS

Zoeken Beschikbaarheid