Recreatie

Recreatie

Activiteiten op de camping en in de omgeving

Geniet van een actieve, culturele, gastronomische of zen-vakantie volgens jouw wensen. De bestemming Estérel / Côte d'Azur biedt een scala aan vrijetijdsactiviteiten om te doen met het gezin of vrienden, ongeacht het seizoen. Ter plaatse staat een team van animators klaar om u de hele zomer te vermaken met een programma dat voor iedereen wat te bieden heeft. Ludieke sport- en spelfaciliteiten die het hele seizoen vrij toegankelijk zijn. En direct buiten de camping zijn er vele mogelijkheden met activiteiten te land, ter zee of in de lucht! Wow, wat een programma...!

Animatie

Activiteiten op de camping

Moet er even goed gelachen worden? Of heb je de goede vibe juist al helemaal te pakken? Doe mee met de rest van de campinggasten van La Bastiane en deel de momenten die er echt toe doen met je dierbaren. Elke zomer maakt ons animatieteam een ​​compleet en gevarieerd programma, met veel entertainment geschikt voor iedereen. Zo hebben we samen veel plezier. Kun jij het tempo bijhouden?

Meer informatie

Activiteiten

Wat te doen nabij de camping

Bij La Bastiane verveel je je nooit! Of je nou in een luie modus zit of juist hyperactief bent, er zijn talloze mogelijkheden voor iedereen. Dus doe mee en geniet van deze activiteiten. Met onze ligging tussen de Provence en de Middellandse Zee is er voor elk wat wils, ongeacht welke vakantieperiode je bij ons bent.

Meer informatie

Vrijetijdsgids

Boek je activiteiten online!

Op de website 'Experience Côte d'Azur, Intensément Sud' vinden vakantiegangers meer dan 400 vrijetijdsactiviteiten aan de Côte d'Azur. Je kunt ze hier online boeken tegen een speciale internetprijs! Vind hier alle nuttige informatie, de tarieven, de contactgegevens van de dienstverleners van de regio - boek ze hier veilig en online.

Meer informatie

Verken de Provence met de pittoreske dorpjes in het achterland van de Côte d’Azur en de boerenmarkten. Hier kun je de lokale producten ontdekken en proeven. Ga je liever het water op? Geen probleem, de kustlijn telt talloze baaien en prachtige stranden die een veelvoud aan activiteiten bieden: duiken, zeilen, peddelen, kanoën, jetskiën, wandelen… of gewoon lekker liggen zonnebaden! Om nog maar te zwijgen over de niet te missen omgeving: Nice, Antibes, Cannes, St Tropez, Ramatuelle en zijn 3 kapen (Cap Camarat, Cap Taillat en Cap Lardier), de Gorges du Verdon, de Porquerolles-eilanden… Ben je geïnteresseerd in de wijngaarden van de Côte d’Azur? Volg de wijnroute en ontdek de mooiste wijnmakerijen in de regio. Hulp nodig? Vraag het bij de conciërge!

Zoeken Beschikbaarheid