Recreatie

Recreatie

Wat te zien? Wat te doen?

Geniet van een actieve, culturele, gastronomische of zen-vakantie volgens uw wensen. Bestemming Var Estérel Côte d'Azur biedt een scala aan vrije tijd en activiteiten om te doen met familie of vrienden, ongeacht het seizoen ... Ter plaatse staat een team van animators klaar om u de hele zomer te vermaken met een programma dat zowel voor iedereen als voor plezier geschikt is en sportfaciliteiten het hele seizoen open toegankelijk. Aan het begin van de camping zijn er vele mogelijkheden voor u met activiteiten op het land, op zee of in de lucht! Wat een programma ...

Animatie

ter plaatse te doen

Lachen nodig? Wil je een gevoel uit de weg gaan? Sluit je aan bij de gelukkige vakantiegangers van La Bastiane en deel echte momenten met je dierbaren. Elke zomer maakt ons animatieteam een ​​compleet en gevarieerd programma, met veel entertainment geschikt voor iedereen om samen plezier te hebben. Kun jij het tempo volhouden?

Meer informartie

Activiteiten

vlakbij de camping

Bij La Bastiane verveel je je nooit! In luie of hyperactieve stemming is het scala aan mogelijkheden dat de bestemming biedt echt indrukwekkend. Dus geniet ervan met veel vrijetijdsactiviteiten! Tussen de Provence en de Middellandse Zee is er voor elk wat wils, ongeacht uw vakantieperiode.

Meer informartie

Vrijetijdsgids

Boek uw activiteiten in 1 klik!

Het portaal 'Experience Côte d'Azur, Intensément Sud' stelt vakantiegangers in staat om meer dan 400 vrijetijdsactiviteiten online aan de Côte d'Azur te vergelijken en te boeken tegen een speciale webprijs! Vind hier alle nuttige informatie, de tarieven, de contactgegevens van de dienstverleners van de regio - koop uw vrije tijd veilig online!

Meer informartie

Verken de Provence, de pittoreske dorpjes in het achterland en verken de boerenmarkten, ideaal om de lokale streek te proeven. Liever nautische genoegens? Geen probleem, de kustlijn zit vol baaien, baaien en prachtige stranden die een veelvoud aan activiteiten bieden: duiken, zeilen, peddelen, kanoën, jetskiën, wandelen … of gewoon zonnebaden op zijn handdoek! Om nog maar te zwijgen: Nice, Antibes, Cannes, St Tropez, Ramatuelle en zijn 3 Caps, de Gorges du Verdon, de Porquerolles-eilanden enz … Bent u geïnteresseerd in de wijngaarden van Var? Volg de wijnroute en ontdek de mooiste wijnmakerijen in de regio. Hulp nodig? Vraag bij de conciërgerie!

Zoeken Beschikbaarheid