Restauratie

Restauratie

Welkom in de Taverne de Corto

La Bastiane heeft een cateringruimte gelegen aan de ingang van de camping. Tijdens de lunch u genieten van een snelle snack stijl, u ook een royale pizza bestellen om te delen of te genieten van ons gerecht van de dag op een terras tafel naast het zwembad. 'S Avonds bezoekt u de lounge ruimte, onze thema-bar voor een cocktail of een zelf gemaakt aperitief! Halfpension of andere flexibele cateringopties zijn mogelijk.

Het Restaurant

Een plaats van leven en delen

Het restaurant van camping La Bastiane verwelkomt u van april tot oktober in een warme, zuidelijke sfeer. Op het terras met uitzicht op het zwembad of binnen kunt u genieten van een keuken met Provençaalse accenten: specialiteiten van de chef, lokale gerechten, maar ook salades, pizza’s en vele desserts.

Meer informartie

Het Bar

Loungeruimte met een unieke sfeer

Vergeet alles en ontspan op het terras van La Taverne de Corto bij het zwembad. Of u nou met uw familie, uw geliefde of met vrienden bent, de lounge bar is de ideale plek om alles los te laten: lang leve de vakantie bij La Bastiane!

Meer informartie

Het Winkeltje

Levensmiddelen en Bakkerij

Het is niet nodig om u te overbelasten, we hebben aan alles gedacht met de kleine supermarkt op camping La Bastiane. Zeven dagen per week geopend en gelegen bij de ingang. Handig voor diegenen die zo min mogelijk in de auto willen zitten. Vanaf 8:00 uur bent u welkom voor een smakelijk begin van de dag!

Meer informartie

Zoeken Beschikbaarheid