Het Bar

Het Bar

Loungeruimte met een unieke sfeer

Vergeet alles en ontspan op het terras van La Taverne de Corto bij het zwembad. Of u nou met uw familie, uw geliefde of met vrienden bent, de lounge bar is de ideale plek om alles los te laten: lang leve de vakantie bij La Bastiane!

De bar van de camping is iedere dag geopend van 11:00 tot 22:30 uur, en in het hoogseizoen zelfs tot 01:00 uur. Neem plaats en geniet van de zonsondergang onder het genot van ons eigen aperitief of geniet van één van onze cocktails. Heeft u liever de gezellige sfeer van de bar? Bestel een glas en geniet ervan in de amicale sfeer.

Sportliefhebbers kunnen hun hart ophalen, omdat La Taverne de Corto de meeste sportevenementen op grote schermen uitzendt. Blijf zelfs op vakantie supporter! Mis het niet: F1 Grand Prix, Tour de France, tennis, rugby, en natuurlijk niet te vergeten, de Olympische Spelen!

Ook aan de niet-sportliefhebbers is gedacht, met de “Glam’Chic” avonden: live muziek, dansen, verschillende shows… Met een goede sfeer en cocktails op het programma.

Om op de hoogte te blijven van al het nieuws over de bar en het restaurant, volg ons op onze facebookpagina @latavernedecorto.

 

Bekijk onze kaart met drankjes en wijnen.

Het Winkeltje

Meer informartie

Het Restaurant

Meer informartie

Zoeken Beschikbaarheid