Vroegboek korting

Vroegboek korting

Er vroeg bij zijn voor jullie vakantie 2024

Officiële lancering van reserveringen voor 2024! Opening van de camping gepland van 24 april tot 14 oktober ! Dus in uw agenda's behoren de beste vakanties voor degenen die vroeg boeken! Profiteer van de Early Booking -10% aanbieding om uw favoriete vakantiewoning te boeken!

Boek uw vakantie voor 2024 met de Vroegboekingkorting

Bespaar 10% door uw favoriete huisje te boeken voor 31 December 2023. Verlenging van het aanbod tot 31 januari 2024 voor klanten die lid zijn van het loyaliteitsprogramma Yelloh!Plus.

Aanbieding geldig het hele seizoen en op alle reeksen van accommodatie (behalve kampeerplaatsen van 19/07 tot 10/08). Verblijf van ten minste 2 nachten buiten het seizoen met gratis aankomstdagen. Minimaal 7 nachten in de zomer, met gratis aankomstdagen. Voor kale plaatsen, gratis verblijven het hele seizoen lang. Gratis voor kinderen -3 jaar.

 

1.2.3 ZON

Kies de stacaravan die op u lijkt uit een breed scala aan accommodaties

Wilt u een gecodeerde offerte ontvangen? Solliciteer online op onze website via het tabblad “Contact – Access” of per e-mail naar info@labastiane.com. Om de prijzen van onze vakantiewoningen te weten te komen, ga je naar onze pagina “Nuttige documenten” om het prijsschema voor 2023 te bekijken. Wilt u uw locatie kiezen? Met de optie ‘Voorkeurslocatiekeuze’ blijft u gegarandeerd waar u maar wilt! Om uw locatienummer te vinden, bekijk de camping kaart.

cottage 4 personnes camping 5 étoiles var

Een 4-sterren camping in het hart van de natuur, op 2 stappen van de stranden van Frejus – St Raphael

Voor een luxe en authentiek verblijf gaat er niets boven een 4-sterrencamping midden in de natuur en dicht bij de stranden. Ver van het kusttumult is La Bastiane een ideaal startpunt voor het ontdekken van de Côte d’Azur, het erfgoed en de must-see natuurgebieden. Nogal een programma!

Ter plekke, u genieten van hoogwaardige apparatuur en diensten:

Ons team is aan de telefoon om u te helpen de juiste keuze te maken en uw volgende verblijf te plannen op de 4-sterren camping in de buurt van Fréjus. Focus op de essentie, wij zorgen voor de rest!

yelloh loves your smile

Delen op

Zoeken Beschikbaarheid