Mobiele Applicatie

Mobiele Applicatie

U zult uw glimlach behouden met onze mobiele app

Onze ambitie is om van uw verblijf bij ons een onvergetelijk moment te maken, voor altijd gegrift in uw herinneringen. Het doel is simpel: maak je leven makkelijker! Het hele campingteam werkt in deze richting voor uw grootste geluk. Blijf lachen!

Een eenvoudig te gebruiken mobiele app om een ​​lach op al je gezichten te zien!

Vacances en famille dans un camping 5 étoiles

Maak verbinding met uw vakantieomgeving

Wanneer je aankomt in La Bastiane, zal een eerste gevoel van welzijn je overweldigen. Het is normaal, de gemoedelijke en ontspannen sfeer van de plek heeft direct effect. Dan voelt u zich gerustgesteld en in de hand genomen door onze teams. Het is tijd om de druk weg te nemen! Vervolgens, door uw sporen in uw buurt te nemen, zullen verlegen maar vriendelijke uitwisselingen worden gecreëerd, wat zeker leidt tot een aperitief tussen buren! Ongeduldig, uw kinderen zijn al met een scooter door de gangpaden gegaan en hebben de speeltuinen en multisportvelden gespot waar ze kunnen spelen en plezier kunnen hebben. Neem voor het einde van de dag een duik in het zwembad en rust uit op een van de ligstoelen bij het zwembad. Ga ‘s avonds naar La Taverne de Corto, onze Bar / Restaurant om te genieten van een goede maaltijd op het terras of om een ​​afhaalpizza te bestellen die je thuis deelt in je tuinmeubilair.

mobiele applicatie

Een heel programma is het niet?

Uw vakantie belooft levendig te worden en u vraagt ​​zich af hoe u dit allemaal gaat organiseren? Wat gaan de kinderen doen? Welke activiteiten worden er aangeboden in de miniclub? Hoe laat gaat het zwembad open? Waar is het ontmoetingspunt voor de fitnesssessie? Waar kunnen we rondlopen op de camping? Hoeveel kost een token voor de wasserette? Wat is de wifi-code? Wat zijn de marktdagen?

Tijd is heilig, vooral op vakantie!

Om u te helpen uw dagen te optimaliseren zonder een minuut te verspillen, downloadt u de mobiele Yelloh Village-app en houdt u alles wat u moet weten over de camping bij u!

  • Openingstijden en praktische informatie
  • Bar / restaurant, snack- en pizzamenu’s
  • Toeristische informatie en conciërge
  • Activiteiten en entertainment ter plaatse

Merk op dat de app elke week wordt bijgewerkt om het entertainment uur voor uur te volgen. Alle nuttige informatie wordt vermeld: starttijd, duur van de activiteit, ontmoetingsplaats en online registratie mogelijk. U kunt ook berichten naar de campingteams sturen om een ​​probleem met uw verhuur te melden, het schema voor uw uitstapvoorraad vast te stellen of een tafel te reserveren in het restaurant!

Download onze applicatie nu op Apple Store of Google Play Appli Yelloh Village

Delen op

Zoeken Beschikbaarheid