Zwemmen

Zwemmen

De beste plekken om een frisse duik te nemen

In de zomer hebben we aan de warme Côte d'Azur verfrissing nodig! Daarom hebben we de beste plekken om te zwemmen bij Yelloh! Village La Bastiane. Je hebt de keuze: een verwarmd zwembad en een peuterbad voor kinderen, zandstranden en prachtige afgelegen baaien aan de kust of diverse meren in omgeving zoals Argens, Siagne of Verdon voor de sportievelingen onder ons! Vraag de conciërge zodra je aankomt om advies, routes en informatie.

Nieuw zwembad

Om in alle rust te onspannen !

Geniet van ons nieuwe verwarmde zwembad, ideaal om het hele seizoen te zwemmen. Onderwaterstrand, verschillende dieptes, balneo's, waterbedden, aquasplash en babybad. Een nieuw leuk zwembad waar het hele gezin van, zal genieten ! OPERATIONEEL VANAF DE OPENING VAN DE CAMPING OP 28 APRIL 2023

Meer informatie

Stranden

Chillen

Voor kinderen is niets zo leuk als zandstranden! Je vindt ze al op slechts 7km van de camping. Neem de kids mee om te spelen in de Middellandse Zee, zandkastelen te bouwen en te genieten van een heerlijk ijsje.

Meer informatie

Baaien

Geweldige plekken

Te voet, met de motor, op de fiets, met de auto of met de boot, ontdek tijdens je uitstapjes alle tinten blauw aan de Middellandse Zeekust. Reis buiten de gebaande paden en geniet van een ontspannende baai of ontdek de onderwaterwereld.

Meer informatie

Meren en Rivieren

Top 5 van zoetwaterplekken

Wil je graag de drukte van de kust vermijden? Of even teveel wind aan zee? Ga erop uit en ontdek de prachtige rivieren en meren in de omgeving. Voor een dagtocht of een paar uurtjes. Met familie, vrienden of z'n tweeën. Met of zonder picknick op een mooi strandje, oever of aan de voet van de kliffen. Ontdek onze top 5 van zoetwaterplekken.

Meer informatie

Eilanden

Er even tussenuit...

Even wat anders dan de stranden langs de Middellandse Zee? Trek eropuit naar één van de diverse eilanden voor de kust! De Lérins-eilanden liggen vlak voor de kust bij Cannes, en vormen een archipel vol legendes. Of ga richting Hyères en ontdek Les Îles d'Or in het Port-Cros Nationaal Park.

Meer informatie

Met meer dan 150 km kustlijn biedt de Côte d’Azur hier een veelheid aan kustlandschappen. Van Agay Bay tot Saint-Cyr-sur-Mer, de zwemmogelijkheden zullen je versteld doen staan! Binnen een straal van 60 km van de camping zijn er vele opties… Om te ontsnappen aan de drukte in de zomer, zoek je bijvoorbeeld een verborgen baai of kreek aan de voet van het Estérel-massief op. Of ga richting Dramont en op jacht naar krabben of octopussen bij het grote landingsstrand. Ben je met kinderen op vakantie? Het strand van Fréjus en dat van de Base Nature zijn ideaal, bewaakt en goed toegankelijk. Meer fan van grote zandstranden? Mis het prachtige en legendarische strand van Pampelonne in Ramatuelle dan niet.

Wil je wat afwisseling? De eilanden Lérins, Porquerolles of Port-Cros bieden ongerepte natuur en een uitzonderlijke zeebodem.

Natuurlijk is de Middellandse Zee is prachtig, maar soms wil je wat anders dan strand. Het binnenland van de Côte d’Azur heeft gelukkig ook heel veel te bieden. Een tocht langs en door de authentieke dorpjes mag je eigenlijk niet missen. Maak dan meteen van de gelegenheid gebruik om een ​​zwempauze te nemen in een van de 5 zoetwaterplekken die we aanbevelen!

Zie onze speciale pagina voor zwemactiviteiten.

Zoeken Beschikbaarheid