Zwemmen

Zwemmen

Onze beste zwemplekken

In de zomer hebben we aan de Côte d'Azur frisheid nodig! Daarom hebben we de beste plekken om te zwemmen bij Yelloh! Village La Bastiane. U heeft de keuze: verwarmd zwembad en peuterbad voor kinderen, zandstranden en discrete verliefde baaien, meren, Argens, Siagne of Verdon, voor de sportievelingen! Vraag de conciërge zodra je aankomt om advies, routes en informatie.

Zwembad

Verwarmde zwembaden, solarium en nieuwe dekken: relaxen en ontspannen!

Verwarmde zwembaden en nieuw pooldeck voor meer comfort en ruimte. De zwembaden zijn verwarmd van april tot oktober om het hele seizoen lekker te kunnen baden.

Meer informartie

Stranden

Chillen

Een zandstrand? Perfect voor kinderen! Op 7 kilometer afstand van de camping neemt u in de zomer onze gratis pendelbus. Neem uw kinderen mee om te spelen in de Middellandse Zee, bouw zandkastelen en geniet van een ijsje tegen de kostprijs.

Meer informartie

Kreken

Geweldige plekken

Te voet, met de motor, op de fiets, met de auto of met de boot, ontdek alle tinten mediterraan blauw. Reis buiten de gebaande paden en geniet van een ontspannende baai of ontdek de onderwaterwereld.

Meer informartie

Meren en Rivieren

Top 5 van de zoetwaterplekken

Wilt u de drukte van de kust vermijden? Te veel wind langs de zee? Ga om rivieren en meren in de omgeving te ontdekken. Voor een dagtocht of slechts enkele uren. Met familie, vrienden of slechts twee. Met of zonder picknick. Ontdek onze top 5 van de zoetwaterplekken.

Meer informartie

Eilanden

Ontsnappen...

Verveeld met de stranden aan zee? Ontsnap op de eilanden en geniet ervan! Envie de changer des plages du bord de mer? Ontdek buiten Cannes de eilanden van Lérins, een archipel vol legendes. Ontdek bij Hyères de Gouden eilanden in het hart van Port-Cros National Park.

Meer informartie

Met meer dan 150 km kustlijn biedt de Var een veelheid aan kustlandschappen. Van Agay Bay tot Saint-Cyr-sur-Mer, u zult verwend worden met de keuze om te zwemmen! Binnen een straal van 60 km van de camping zijn er vele opties voor u … Om te ontsnappen aan de drukte in de zomer, gaat u naar de baaien en baaien verborgen aan de voet van het Estérel-massief. Ga op jacht naar krabben of octopussen naar Dramont en het grote landingsstrand. Heb je kinderen? Het strand van Fréjus en dat van de Base Nature zijn ideaal, bewaakt en toegankelijk. Aan de andere kant, als je eerder fan bent van grote zandstranden? Mis het prachtige en legendarische strand van Pampelonne in Ramatuelle dus niet.

Zoeken Beschikbaarheid