Nieuw aquapark

Nieuw aquapark

Zwemmen en zonnebaden: relaxen en ontspannen!

Geniet van ons nieuwe verwarmde waterpark, perfect om het hele seizoen te zwemmen. Ondergedompeld strand, verschillende dieptes, whirlpools, waterbedden, aquasplash en babybad. Een nieuw recreatiezwembad dat geliefd zal zijn bij het hele gezin! WERKING VAN DE OPENING VAN DE CAMPING OP 28 APRIL 2023

Een stukje Eden in de schaduw van pijnbomen!

Het nieuwe waterpark zal zich uitstrekken over 2000m² met een solarium van 1300m², 440m² verwarmd zwembad, 50m² Aquasplash en 40m² babybad.

Onze badplaats is verwarmd en het hele seizoen geopend. Perfect om te chillen in de schaduw liggend op een ligstoel bij het zwembad… Een ontmoetingsplek waar de sfeer altijd ontspannen en vrolijk is. Het is het hart van La Bastiane, u zult het geweldig vinden!

 

 

Gretig voor een rust: kies het zwembad dek of geef de voorkeur aan het solarium met een groot scala aan ligbedden en gratis wifi. In het hoogseizoen, breed scala aan activiteiten: aquagym, waterspelletjes, zwemlessen….

Dit gebied is ook de plaats van evenementen, vooral met ons animatieteam! Ontmoet ze in de zomer elke dag om 12.00 uur om de zomerdans te leren en te spelen voor een gratis drankje. En een middag voor toernooien. Neem een kijkje op onze Animatie pagina om te zien hoe een dag in La Bastiane eruit ziet.

Goed om te weten !

  • Bewaakt zwembad in de zomer
  • Gratis wifi rondom het hele zwembad
  • Sanitair blok bij de ingang van het zwembad
  • Shorts verboden in de zwembaden

Sportactiviteiten

EN SAVOIR PLUS

Olympische Spelen

EN SAVOIR PLUS

Zoeken Beschikbaarheid