Baaien

Baaien

Geweldige plekken

Te voet, met de motor, op de fiets, met de auto of met de boot, ontdek tijdens je uitstapjes alle tinten blauw aan de Middellandse Zeekust. Reis buiten de gebaande paden en geniet van een ontspannende baai of ontdek de onderwaterwereld.

Yelloh! Village La Bastiane ligt is ideaal om fraaie baaien en inhammen tussen steile rotsen te ontdekken. Neem de weg van de Corniche d’Or en stop midden in de rode rotsen. Of, ver van de massa, tussen Saint Aygulf en Les Issambres en geniet er van stille en afgelegen baaien.

Calanques de l'Estérel

 

De baaien en inhammen van Estérel

De rode rotsen van het Massif de l’Estérel duiken in de Middellandse Zee en zijn simpelweg prachtig: hier zie je alle tinten blauw! De Corniche de l’Estérel is een lange panoramische weg die van Saint Raphaël naar Cannes gaat. Zeer aangenaam om op een motor of fiets te rijden en je kunt makkelijk even een pauze inlassen in één van de verborgen baaien en fraaie steile inhammen langs de kust. Chillen, relaxen, snorkelen, duizelingwekkende sprongen of peddelsurfen, het kan hier allemaal!

Bewonder het gouden eiland vanaf het landingsstrand, perfect voor een zondagse picknick met het gezin. Spring van de rode rotsen onder de Semaphore du Dramont (uitkijktoren). Genieten in Calanque de Maupas of ga snorkelen in Calanque des Anglais.

Boten van Saint Raphaël bieden 1u15 durende boottochten langs de prachtige rode rotsen. Je kunt ook veel wandelingen maken, sommige zijn geschikt voor gezinnen, andere voor meer ervaren wandelaars. Ontdek alle routes bij de conciërge.

Calanques de l'Estérel

 De baaien van Les Issambres 

Van Saint Aygulf tot Sainte Maxime staat de Middellandse Zeekust garant voor panoramische uitzichten. De baaien en inhammen zijn hier wat makkelijker toegankelijk, het water is echter niet minder turkoois… Neem je picknickmand mee, wat spelletjes voor de kinderen en geniet volop! Perfect voor zwemmen met het hele gezin en voor een eerste onderwaterontdekking. Vraag naar onze wandelroute bij de concierge, voor een gemakkelijke wandeling langs de kust.

Calanque des Issambres

 

 

Stranden

EN SAVOIR PLUS

Meren en Rivieren

EN SAVOIR PLUS

Zoeken Beschikbaarheid