Eilanden

Eilanden

Ontsnappen...

Verveeld met de stranden aan zee? Ontsnap op de eilanden en geniet ervan! Envie de changer des plages du bord de mer? Ontdek buiten Cannes de eilanden van Lérins, een archipel vol legendes. Ontdek bij Hyères de Gouden eilanden in het hart van Port-Cros National Park.

Stel je een eiland voor …? Aan de ene of de andere kant is het beste een dagtrip. Huur een boot, neem de shuttleboot, maak een wandeling, ga op ontdekkingstocht door het water … je zult er in ieder geval van genieten!

vue îles d'or

Lérins eilanden

Off Cannes and the Estérel, discover natural and cultural heritage of Lérins islands. In a day, you can visit Cannes on the morning and go for a picnic and enjoying the afternoon on one of the island. Download our Advice Note for a day in Cannes. Book your boat tickets on the website Cannes Destination.

Saint Marguerite eiland

Het meest bezocht, het grootste eiland van de archipel. Gedomineerd door het Fort Royal, waar de Man met het IJzeren Masker werd gehouden, is nu het Zeemuseum. Het eiland Sainte Marguerite wordt bedekt door een dennenbos van Aleppo en Eucalyptus. Perfect voor een wandeling en biedt geweldige stranden om te snorkelen om de onderwaterwereld te ontdekken.

Saint Honorat eiland

Dit kleinere eiland heeft een historisch erfgoed. Cisterciënzer monniken wonen in de abdij en cultiveren de wijnstokken. Vind het versterkte klooster, de oude agave en bezoek de vier kapellen.

St Honorat

 

Golden eilanden

Gouden eilanden of Hyères-eilanden zijn allemaal verschillend. Het verste eiland van Levant heeft garrigue en rotsachtige baaien. Deze maakt geen deel uit van het natuurpark Port-Cros, maar is een plek voor naturisme. Het eiland Port-Cros is het wildste en het best bewaarde eiland. Ontdek het te voet, het is ook een paradijs voor duikers.

Eindelijk is het eiland Porquerolles het meest toegankelijke maar verbazingwekkende. Een paar minuten met de boot van La Tour Fondue is het Notre Dame-strand een van de mooiste stranden van Europa. Het eiland is 7 km lang, dus huur een fiets om te verkennen. Daar vindt u apparatuur voor alle niveaus. Download onze Adviesnota voor een dag in Porquerolles.

Meer info op Hyères Tourism website.

Plage Notre Dame - Porquerolles

Travel Journal, by Margaux !

Meer informartie

Zoeken Beschikbaarheid