Kreken

Kreken

Geweldige plekken

Te voet, met de motor, op de fiets, met de auto of met de boot, ontdek alle tinten mediterraan blauw. Reis buiten de gebaande paden en geniet van een ontspannende baai of ontdek de onderwaterwereld.

Yelloh! Village La Bastiane is ideaal gelegen om calanques en baaien te ontdekken. Neem de weg van de Corniche d’Or en stop midden in de rode rotsen. Of, ver van de massa, tussen Saint Aygulf en Les Issambres, geniet van bewaarde baaien.

Calanques de l'Estérel

 

De calanques van Estérel

De rode rotsen van het Massif de l’Estérel duiken in de Middellandse Zee en het is prachtig: alle tinten blauw! De Corniche de l’Estérel is een lange panoramische weg die van Saint Raphaël naar Cannes gaat. Zeer aangenaam om op een motor of fiets te rijden, je kunt gemakkelijk stoppen voor een pauze in een van de verborgen baaien. Chillen, relaxen, snorkelen, duizelingwekkende sprongen of peddelsurfen, doe wat je leuk vindt!

Bewonder het gouden eiland vanaf het “Landing” -strand, perfect voor een zondagse familiemaaltijd. Spring van de rode rotsen onder de semafoor. Genieten in Calanque de Maupas. Ga snorkelen in Calanque des Anglais.

Boten van Saint Raphaël bieden 1u15 boottocht langs de rode rotsen. Je kunt ook veel wandelingen maken, sommige zijn goed voor gezinnen, andere voor ervaren wandelaars. Ontdek alle routes bij de conciërgerie.

Calanques de l'Estérel

 De baaien van Les Issambres 

Van Saint Aygulf tot Sainte Maxime, geniet van de prachtige panorama’s aan de kust. Baaien toegankelijker, turkoois water, nabijheid … wat is beter? Neem je picknick mee, speelgoed voor kinderen en geniet ervan! Perfect voor familiezwemmen en voor een eerste onderwaterontdekking. Vraag naar onze wandelroute bij de conciergerie, voor een gemakkelijke wandeling langs de kust.

Calanque des Issambres

 

 

Stranden

Meer informartie

Meren en Rivieren

Meer informartie

Zoeken Beschikbaarheid