Nautische Bases

Nautische Bases

Gearrangeerde vijvers om te lachen en te spelen

Op minder dan 10 km van camping La Bastiane vindt u hier een compilatie van de beste nautische bases in de dorpen Puget en Roquebrune sur Argens.

Nautische bases in de buurt van de camping

Als je van waterspelletjes, opblaasbare waterstructuren of waterfietsen houdt … dan zul je blij zijn want rond de camping heb je veel nautische bases met speciaal uitgeruste vijvers!

Gevestigd in Puget sur Argens:

  • Waterski met kabelbaan South Wake Park waar je veel sporten kunt beoefenen zoals wakeboard, waterskiën, wakeskate, kneeboard. Voor toeschouwers, ga naar de Kulp, de wake-kantine en de relaxhoek van de chill-zone!
  • Opblaasbaar waterpark van 3000m2 Water World, samengesteld uit talrijke modules: glijbanen, piramides, trampolines, buizen…
  • Ontspan gebied Puget Plage langs de rivier de Argens: wandelingen langs de oevers, peddel-, kano- en roeibootverhuur, jeu de boules, siësta … familiale en vriendelijke sfeer!

Gevestigd in Roquebrune sur Argens:

  • In het hart van een beschermd natuurgebied, de Base du Rocher stelt verhuur van kano-kajak voor om met familie langs de beek te varen (3 mogelijke routes, waaronder 1 die van de basis naar de zee gaat!)
  • Aan de voet van de mythische Rots, ga naar de basis van l ‘Arena – Water Gliss Passion waar u vele originele nautische activiteiten kunt proeven, zoals een gigantisch waterpark, Aquabiking, Sleepboeien en Babyski. Zonder de peddel, waterfiets en kano te vergeten.
Delen op

Zoeken Beschikbaarheid