Stranden

Stranden

Chillen

Voor kinderen is niets zo leuk als zandstranden! Je vindt ze al op slechts 7km van de camping. Neem de kids mee om te spelen in de Middellandse Zee, zandkastelen te bouwen en te genieten van een heerlijk ijsje.

Zomervakanties in Zuid-Frankrijk zijn ook perfect om een lekker gezond kleurtje op te doen. Stranden genoeg hiervoor in Fréjus en omgeving, je favoriete plekje zit er zeker tussen!

Base Nature-strand

Geen stress bij Yelloh! Village La Bastiane!  Een perfect zandstrand voor gezinnen met speeltuinen in de buurt. Het Base Nature-strand wordt in de zomermaanden bewaakt en is toegankelijk voor gehandicapten. Geniet van een wandeling in Port Fréjus om de dag af te sluiten.

Plage de la Base Nature

Saint Aygulf-strand

Op 8 kilometer van Yelloh! Village La Bastiane, ligt het lange strand van Esclamandes. Dit is een waar paradijs voor jong en oud! Prachtig zandstrand, in de zomer bewaakt met een parkeerplaats in de buurt (gratis in het laagseizoen). Heel goed voor kinderen: zandkastelen bouwen en gemakkelijk zwemmen. Leuk voor ouderen: wateractiviteiten (jetskiën, funtube-ritjes achter de speedboot…) te boeken op onze pagina Vrijetijdsgids. Langs het strand vind je ook diverse restaurants om iets te drinken of gewoon te genieten van op een ligbed (vraag advies aan onze conciërge). Bij de ingang van Saint Aygulf is tevens elke dinsdag en vrijdag een markt. Altijd leuk om even over te lopen. Dit strand is ook het startpunt van diverse wandelingen, vraag routes aan bij onze conciërge.

Plage de Saint Aygulf

Ontdek andere stranden in Estérel Côte d’Azur op hun website.

Reisdagboek van Margaux!

EN SAVOIR PLUS

Zoeken Beschikbaarheid