Stranden

Stranden

Chillen

Een zandstrand? Perfect voor kinderen! Op 7 kilometer afstand van de camping neemt u in de zomer onze gratis pendelbus. Neem uw kinderen mee om te spelen in de Middellandse Zee, bouw zandkastelen en geniet van een ijsje tegen de kostprijs.

Familievakanties aan de Franse Rivièra zijn ook gemaakt om uw bruine kleur te perfectioneren! Dus ga langs de Middellandse zee op de stranden van Fréjus, u vindt uw perfecte plek!

Base Nature Strand

Geen stress bij Yelloh! Village La Bastiane! Neem onze gratis pendelbus naar het Base Nature-strand in Fréjus. Elke maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag in juli en augustus. In het laagseizoen is de toegang tot het strand gemakkelijk en is het parkeerterrein gratis! Een perfect zandstrand voor gezinnen met speeltuinen in de buurt. Het door Base Nature bewaakte strand in Fréjus is toegankelijk voor gehandicapten. Geniet van een wandeling in Port Fréjus om de dag af te sluiten.

Plage de la Base Nature

Saint Aygulf Strand

8 kilometer van Yelloh! Village La Bastiane, het lange strand van Esclamandes, is een paradijs voor jong en oud! Prachtig zandstrand, in de zomer bewaakt met een parkeerplaats in de buurt (gratis in het laagseizoen). Heel goed voor kinderen: zandkastelen en gemakkelijk zwemmen. Leuk voor ouderen: wateractiviteiten (jetskiën, boeiritten …) te boeken op onze pagina Vrijetijdsgids. Daar vindt u veel restaurants om iets te drinken of gewoon te genieten van een ligstoel (vraag advies aan onze conciërgerie). Gelegen aan de ingang van Saint Aygulf, loop elke dinsdag en vrijdag over de markt. Dit strand is ook het startpunt van wandelingen, vraag routes aan bij onze conciërgerie.

Plage de Saint Aygulf

Ontdek andere stranden in Estérel Côte d’Azur op hun website.

Reisverslag door Margaux !

Meer informartie

Zoeken Beschikbaarheid