Het winkeltje

Het winkeltje

Supermarkt en bakkerij

Wil je na aankomst lekker relaxed van je vakantie genieten en je niet meer teveel verplaatsen om je boodschappen te doen? Dan is onze kleine supermarkt op La Bastiane.een uitkomst. Zeven dagen per week geopend en voorzien van alles wat je nodig hebt. Elke ochtend vanaf 08:00 uur (07.30 uur in de zomermaanden) ben je welkom voor een smakelijk begin van de dag!

Voor een makkelijke en zorgeloze vakantie

Eten, drinken, zonnebrand, strandspelletjes, toiletspullen… Alles wat je nodig hebt voor de dagelijks boodschappen. Trakteer jezelf voor het ontbijt op vers (stok)brood of zoete broodjes, allemaal ter plekke gebakken! En om bijvoorbeeld te ontspannen bij het zwembad hebben we onder andere de lokale krant, sportnieuws, spelletjes magazines en andere tijdschriften.

Openingstijden van de winkel:

  • Laagseizoen: van 8:00 tot 11:00 uur en van 17:00 tot 19:00 uur
  • Hoogseizoen: van 7:30 tot 11:30 uur en van 17:00 tot 20:00 uur

Kom je te laat? Je hebt geen rit gepland bij de plaatselijke supermarkt? Geen paniek!! Stuur ons je ‘mini’ boodschappenlijstje. We laten graag in uw huisje achter wat u nodig heeft voor de avond terwijl u wacht tot de supermarkt de volgende ochtend opengaat. Een service op maat is ook dat: weten hoe te voldoen aan de persoonlijke wensen van onze vakantiegangers.

Het restaurant

EN SAVOIR PLUS

Het Bar

EN SAVOIR PLUS

Zoeken Beschikbaarheid