Meivakantie aan de Côte d’Azur

Meivakantie aan de Côte d’Azur

Een mild klimaat en diverse activiteiten

Vanaf 24 april 2024 opent camping La Bastiane zijn deuren voor u om te genieten van de voorjaarsvakantie: verwarmd waterpark, luxe huisjes, buitenspeeltuinen en een veelheid aan partners om te genieten van buitenactiviteiten!

Meivakantie aan de Côte d’Azur

  • Mild en lenteachtig klimaat
    Onze prachtige Côte d’Azur geniet meestal van een mild en zonnig klimaat in het voorjaar, waardoor het een ideale bestemming is om in het voorseizoen van het buitenleven te genieten. De temperaturen zijn aangenaam voor buitenactiviteiten en de bomen staan in bloei wat nog mooiere kleuren geeft aan onze Côte d’Azur landschappen.
  • Gevarieerde landschappen
    Van zandstranden tot lavendelvelden, de regio is een waar paradijs voor natuurliefhebbers en gezinnen. Als u van wandelen, fietsen, kajakken of duiken houdt, heeft de Franse Rivièra veel te bieden.

Wat te doen tijdens de meivakantie

Vakanties zijn de perfecte tijd om nieuwe plaatsen te verkennen, te genieten van mooi en zonnig weer en tijd door te brengen met het gezin. La Bastiane heeft voor u enkele activiteiten geselecteerd voor deze tijd van het jaar:

  • Maison du Chocolat et Cacao

Gelegen in Roquebrune sur Argens, is het chocoladehuis een heerlijke plek om te bezoeken voor elke chocoladeliefhebber! Deze oude kapel uit de zeventiende eeuw presenteert het gastronomische universum van de chocolade. En de smakelijke smaken maken deze reis onvergetelijk voor het hele gezin.

  • Electric scooter tour

Als je wilt genieten van een grappige activiteit, ga dan voor een elektrische scootertour. Les Bronzés du Nord nemen je mee naar Puget-sur-Argens en omgeving en genieten van de natuur. De elektrische scooter et ses environs de manière ludique tout en profitant de l’air frais de la nature. Met Les trottinettes électriques kunt u moeiteloos afstanden afleggen terwijl u zich vermaakt. U kunt kiezen uit verschillende routes.

  • Wandelen in de Esterel

In de Esterel vindt u vele wandelpaden om de verschillende rode kleuren van deze rotsen te ontdekken. U kunt door de mediterrane flora wandelen, prachtige uitzichtpunten ontdekken en, als u geluk heeft, ook wilde dieren zien. Vergeet niet om water, goede wandelschoenen en zonnebrandcrème mee te nemen om optimaal van je dag te genieten.

 

Waar te verblijven aan de Côte d’Azur tijdens de voorjaarsvakantie?

Om optimaal van je voorjaarsvakantie te genieten, kom je vanaf 24 april 2024 naar La Bastiane. We hebben alles wat je nodig hebt: luxe cottages, authentieke kampeerplaatsen, verwarmd zwemparadijs, buitenspeeltuinen en sportvelden … Van onze Cottage Premium Samoa met eigen spa aan onze kleine Cottage Hawaii voor 2 personen, u vindt zeker de perfecte plek in het hart van de Provence.

2 nachten minimum verblijf, aankomst en vertrek elke dag het hele seizoen.

Delen op

Zoeken Beschikbaarheid